• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Tips for deep-fried tempura and how to make it professionally скачать в хорошем качестве

Tips for deep-fried tempura and how to make it professionally 4 years ago

天ぷら 作り方

天ぷら 作り方 本格

天ぷら 作り方 youtube

天ぷら サクサク

天ぷら 揚げ方

基本

https://www.youtube.com/channel/UCxGYLQ50w4gIbOXZf5SJROg

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Tips for deep-fried tempura and how to make it professionally
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Tips for deep-fried tempura and how to make it professionally в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Tips for deep-fried tempura and how to make it professionally или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Tips for deep-fried tempura and how to make it professionally в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Tips for deep-fried tempura and how to make it professionally

Introducing how to make full-fledged tempura that will be crispy. The video explains in detail how to prepare the ingredients, how to flour, the basics of how to make batter, and how to fry vegetables and fish and shellfish without failure. It is structured so that even beginners can make it well. There are 5 types of vegetables: asparagus, shiitake mushrooms, large leaves, pumpkin, and eggplant, and 4 types of seafood: shrimp, squid, scallops, and surf clams. Please use seasonal ingredients if you like. What I would like you to pay particular attention to is temperature control. Be sure to check the temperature of the oil before frying. Vegetables are from 170 ℃ and seafood is from 175 ℃. Please enjoy with tempura. The recipe is also introduced in the video. 【Related Videos】 Tips for making kakiage crispy and how to make professionals    • かき揚げをサクサクにするコツとプロの作り方   Fried food recipe    • 外がパリパリ!「変わり揚げ出し豆腐」アレンジレシピ料理   You will receive the latest video notifications ↓    / @masachanneltv1   #Tempura #Fried food #One dish Masa-chan

Comments
  • 野菜天ぷらをサクッと揚げるコツとプロの作り方【12種類】 3 years ago
    野菜天ぷらをサクッと揚げるコツとプロの作り方【12種類】
    Опубликовано: 3 years ago
    408211
  • 天丼を美味しく仕上げるコツとプロの作り方【本格たれ】 4 years ago
    天丼を美味しく仕上げるコツとプロの作り方【本格たれ】
    Опубликовано: 4 years ago
    150079
  • 【簡単かき揚げ】ちくわと大葉のかき揚げ 1 month ago
    【簡単かき揚げ】ちくわと大葉のかき揚げ
    Опубликовано: 1 month ago
    3809
  • Authentic Edo-style tempura restaurant in Japan, closely covered. 1 year ago
    Authentic Edo-style tempura restaurant in Japan, closely covered.
    Опубликовано: 1 year ago
    5052113
  • 天ぷら職人に教わる【天ぷらの基本】揚げ方、考え方 2 years ago
    天ぷら職人に教わる【天ぷらの基本】揚げ方、考え方
    Опубликовано: 2 years ago
    912086
  • Japanese master's simple recipe! How to deep fry tempura . ~Seasonal Vegetables~[Fumio Kondo] 4 years ago
    Japanese master's simple recipe! How to deep fry tempura . ~Seasonal Vegetables~[Fumio Kondo]
    Опубликовано: 4 years ago
    2368926
  • ポイントは餡と巻き方!皮がパリパリな春巻きの作り方【天廣堂】 1 year ago
    ポイントは餡と巻き方!皮がパリパリな春巻きの作り方【天廣堂】
    Опубликовано: 1 year ago
    3500
  • [ASMR] The Art Of High-Class Tempura Time! Kyoto Endo's Super Valuable Chef Skills! Japanese Food! 5 years ago
    [ASMR] The Art Of High-Class Tempura Time! Kyoto Endo's Super Valuable Chef Skills! Japanese Food!
    Опубликовано: 5 years ago
    4875748
  • ナスの天ぷらをサクサクに揚げるコツとプロの作り方 3 years ago
    ナスの天ぷらをサクサクに揚げるコツとプロの作り方
    Опубликовано: 3 years ago
    1266960
  • プロはこうやって作る!絶対に失敗しない【かき揚げ】の作り方 1 year ago
    プロはこうやって作る!絶対に失敗しない【かき揚げ】の作り方
    Опубликовано: 1 year ago
    1735519

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5