У нас вы можете посмотреть бесплатно Westinghouse Sous Vide Immersion Cooker - The best way to decarb your herbs? (WHSV01K) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I've had this for ages and mostly use it for steak, but it's never failed, and I read about doing poached eggs @ 75C for 13 mins, and you can see just how well it worked out! Product Page: https://westinghousesmallappliances.c... Purchase Page: https://www.retravision.com.au/westin... Related Videos: The knife I used: • Ikea Vörda Vegetable (Santoku) Knife Cooking scrambled eggs in a milk frother: • Kmart Milk Frother and Heater Only $32. Wh... Other Channels / @platimatinkers / @platimagaming Gimme Cash paypal.me/PlatimaCash patreon.com/user?u=9252344 #Platima #Westinghouse The Cannery Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License http://creativecommons.org/licenses/b...