У нас вы можете посмотреть бесплатно അമ്മ ആട്ടുകല്ലിൽ അരച്ചുണ്ടാക്കിയ നാടന് ഉഴുന്നുവട | Kerala Traditional Style MeduVada | Uzhunnu Vada или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Uzhunnu Vada / Medu Vada Recipe ►Ingredients Black Gram : 3 cups Chopped Onion : 1medium Pearl onion :3 or 4 nos Green Chillies : 3-4 nos Curry Leaves : 1 sprig Crushed Black Pepper : 1 tbsp Ginger : 1 medium size (finely chopped) Salt to taste Oil to fry ►Method ► Wash black gram,soak for 1hours and drain it ► Grind the dal into a smooth paste by sprinkling a little water .the batter should be thick as possible ► Transfer the batter to bowl and using your hand, beat the batter and combine well ► To the batter, add chopped onion, pearl onion ,ginger, green chillies, curry leave,crushed black pepper and salt and mix well. ► Heat oil in a pan. Make round shapes ball with the batter using the palm of your hand. ► Make a hole in the middle with wet finger,Place them in the hot oil and deep fry. ► Fry the medu vadas till golden brown ► Repeat the procedure for the remaining batter. ► Serve medu vada with sambar or chutney. Want to find a full list of the ingredients and cook this dish by yourself? Visit our official website: https://villagecookingkerala.com SUBSCRIBE: http://bit.ly/VillageCooking Business : [email protected] Follow us: TikTok : / villagecookingkerala Facebook : / villagecookings.in Instagram : / villagecookings Fb Group : / villagecoockings Phone/ Whatsapp : 94 00 47 49 44