У нас вы можете посмотреть бесплатно Satay Sauce & Sa Cha Sauce- 5 Minute Guide |Without MSG|沙嗲醬 vs. 沙茶醬 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
5分鐘學會 在家難自己製作嗎? 先有沙嗲醬?還是先有沙茶醬? 網絡資料指出沙茶醬由沙嗲醬改造成的,當中用的材料有何分別? 食材: 以下份量供參考,大家可因應喜好調較用量,做出適合自己的味道 沙茶醬 花生 50g 蝦膏 1湯匙 薑片 1片 辣椒1隻 蒜頭2瓣 乾蔥頭 2個 陳皮 1片 櫻花蝦1-2湯匙 大地魚粉2茶匙 五香粉1茶匙 油3湯匙 黑糖/白糖2茶匙 魚露 1湯匙 沙嗲醬 乾蔥頭 2個 花生 50g 蝦膏 1湯匙 南薑 1塊 香茅 2枝 辣椒 1隻 蒜頭 2瓣 肉豆蔻粉 1/4茶匙 (注意用量) 咖哩粉(含黃薑) 1/2湯匙 純咖哩粉 1茶匙 小茴香粉 1/4茶匙 辣椒粉 1茶匙 油3湯匙 椰糖 1湯匙 魚露 半湯匙 生抽 1.5湯匙 Practice make perfect 大家可以試多幾次,調節合適自己的口味 我相信 "I CAN COOK, YOU CAN COOK" 如果喜歡我的食譜,歡迎訂閱及分享予好友 歡迎大家留言交流一下 ____________________________________________ Satay sauce vs. Satay sauce|Do you know the difference? |5 minutes to learn MSG-free homemade sauce Satay sauce first? Or the Sa Cha sauce first? Online information points out that the Sa Cha sauce is transformed from Satay sauce. What are the differences in the Ingredients used? Is it difficult to make your own at home? 5 minutes to learn Ingredients: The following amounts are for reference, you can adjust the amount according to your preferences and make your own taste sand tea sauce Peanuts 50g 1 tbsp shrimp paste 1 slice ginger 1 chilli 2 cloves garlic 2 dried shallots 1 piece of dried tangerine peel 1-2 tbsp sakura shrimp 2 tsp fish meal 1 tsp five spice powder 3 tablespoons oil 2 tsp brown sugar/white sugar 1 tbsp fish sauce satay sauce 2 dried shallots Peanuts 50g 1 tbsp shrimp paste 1 piece galangal 2 sprigs lemongrass 1 chilli 2 cloves garlic 1/4 tsp nutmeg powder (note the amount) 1/2 tbsp curry powder (with turmeric) 1 tsp pure curry powder 1/4 tsp cumin powder 1 tsp chili powder 3 tablespoons oil 1 tbsp coconut sugar fish sauce half tbsp 1.5 tbsp soy sauce Practice make perfect You can try several times to adjust to your own taste I believe in "I CAN COOK, YOU CAN COOK" If you like my recipes, please subscribe and share with your friends Welcome to leave a message #kckitchen #沙嗲醬 #沙茶醬 #satay #sacha #志叔港煮 #KCtips #沙爹 #沙茶牛肉