У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make a Caramel and Cream Swiss Roll или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Learn how to make a classic Swiss Roll cake step-by-step. This retro treat is making a comeback, and I'm here for it! You'll love the deliciously light and fluffy sponge (which can be made with just 3 ingredients) and the sweet & creamy filling. Traditionally Swiss Rolls are filled with jam but you, my followers, chose caramel as your favourite filling on my poll (I wholeheartedly agree!). I added a layer of whipped cream too, because why not? Recipe: Sponge: 4 large eggs 115g castor sugar (1/2 cup) 105g flour (3/4 cup) pinch of salt 5ml vanilla essence Filling: 250ml cream 360g tinned caramel NOTE: Baking tin is 23 x 33cm, not 20 x 30cm 0:00 Intro 0:54 Ingredients 1:19 Foaming Method 2:05 Ribbon stage 2:48 Baking 3:16 How to roll your sponge 3:59 Preparing the filling 4:23 Adding the filling and re-rolling 5:03 Outro