У нас вы можете посмотреть бесплатно Peach Melba Pavlova | GBBO Bakes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
It’s GBBO Bakes, we're in Season 1, Episode 2, the Showstopper Challenge. I'm making meringue petits fours, and I’ve decided to create my own version: a Peach Melba Pavlova. Did I succeed? Find out at the end of the video! Ingredients: Meringue: 100 g egg whites 100 g sugar 100 g icing sugar (basically, all ingredients are 1:1:1) Mascarpone Cream 200 g heavy cream 100 g mascarpone 30 g icing sugar Tarragon Lemon zest Poached Peaches ~ 350-400 g peaches 250 g Riesling wine (or some white aromatic wine) 350 g water (or enough to cover peaches) 150 g sugar (this depends on how sweet your wine is) Tarragon Raspberry Coulis 150 g raspberry 30 g icing sugar a few tbsp of poaching liquid Jelly 100 g poaching liquid 2.5-3 g gelatine (might need more if you want firmer texture or if you have silver gelatine) Instagram: / dontgiveawhisk Music: https://www.epidemicsound.com/ #dessert #baking #pastry #GBBO #dontgiveawhisk #pavlova #recipe #pastrychef #peachmelba #greatbritishbakeoff #peaches #raspberry #meringue #sweet