У нас вы можете посмотреть бесплатно Lao food: Mok Nor Mai / หมกหน่อไม้ / Steamed Young Bamboo Shoot или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Click "Show More" for ingredients & recipes! Connect with us on Facebook and Instagram! / gigislaokitchen / gigislaokitchen Mok Nor Mai / หมกหน่อไม้ / Steamed Young Bamboo Shoot Ingredients Young bamboo shoot 3 clove of garlic 3 clove of shallots 3 slices galangal 4 Kaffir lime leaves 1 stalk lemongrass 800ml. 2 cans actrackYanang leave the juice 5 tbsp. soaked sticky rice 3 tbsp. Padek or fermented fish sauce 2 tbsp. fish sauce 1 tbsp. of chicken bouillon 1/2 tsp. salt Fresh chili 4 green / 4 red & 4 dried chili 1 tbsp. Padek paste - Optional 1 1/2 lb. pork belly a handful rice paddy herbs a handful spring onion Instruction: Boiled shredded young bamboo shoot ~ 20 minutes Rinse off with cold water