У нас вы можете посмотреть бесплатно Double Smoked Ham with Cherry Bourbon Glaze или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Welcome to Old School Eats! In this video, Derek Fournier shares his take on cooking a double-smoked ham for Easter, with a twist on the traditional method. Join Derek as he shares his unique seasoning, glazing, and cooking process for this delicious ham. In this video, Derek covers: The inspiration behind trying a new approach to cooking his Easter ham Seasoning the ham with a pecan rub and honey, and letting it sit in the fridge Smoking the ham for 2.5 to 3 hours with plum wood pellets Making a sweet and sticky glaze with brown sugar, cherry preserves, and bourbon Glazing the ham and achieving a moist and flavorful result ____________________ 00:00 Seasoning plumwood pellets for tasty, juicy ham. 04:16 "Bake ham, glaze liberally, cook until done." 07:18 Reduce bourbon, syrup, ham cooking temperature monitoring. 09:26 Apply glaze using cherry preserves, bourbon, honey. 12:32 Upcoming video on reusing barbecue leftovers. Thanks!