У нас вы можете посмотреть бесплатно [Complete] My beloved Kyoto spring rolls. Finally recreated. (Recipe included) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
6 pieces/2 servings ◾️Dough 90g plain flour 110ml water 50g whole egg (1 egg) 1 tsp salt 1/2 tsp dashi powder (optional) Mix all the flour ingredients, add water little by little and mix to prevent lumps. Add 3 tbsp to the frying pan, spread and bake. *Please use a frying pan with a wide base if possible. *In the video, a T-fal 28cm wide-base pan is used. ◾️Glue About 4 tbsp plain flour Appropriate amount of water Adjust the mixture until it becomes sticky. ◾️Ingredients Bamboo shoots 150~200g Salt for seasoning 1/2 tsp Dashi powder for seasoning 1/2 tsp Pork (or shrimp) 50~60g Salt and pepper for seasoning 1/2 tsp Sake for seasoning 1/2 tsp Shiitake mushrooms (optional) 20g Green onions 10g