У нас вы можете посмотреть бесплатно Maritime Oatcakes - Budget Friendly! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
These delightfully crispy oatcakes are a great addition to your cookie baking repertoire. A deliciously different and traditional treat. Recipe follows: Maritime Oatcakes 1 1/2 cups (130 gm ) all purpose flour 1/2 teaspoon (2ml) salt 1/2 teaspoon (2ml) baking soda 1 1/2 cups (375 ml) rolled oats 2 Tablespoons (30 ml) sugar (caster sugar in UK) 1/2 cup (125 ml) shortening 1/4 cup (60 ml) butter 3 to 4 Tablespoons (45 to 60 ml) water Blend or sift flour, salt, and baking soda. Add oats and sugar and blend together. Cut in shortening and butter until mixture resembles coarse bread crumbs. Add enough water to form a dough that can be easily rolled (I used 3 Tablespoons - 45 ml water). I combined the dough until I could roll it all into a single ball in the bowl. Sprinkle the board with rolled oats; roll the dough to 1/4 inch (.6 cm) thickness and cut in 2 inch (5 cm) squares - it helps if you can shape the dough into a rectangle or square shape when rolling it out. Bake at 350°F (175°C) until lightly browned 15 to 20 minutes. Makes 2 1/2 dozen. I got 32 oatcakes.