У нас вы можете посмотреть бесплатно Making pork backbone soup | How to get rid of the smell of pigs without draining blood или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Pork Backbone Soup Ingredients 1kg pork backbone, 1 green onion, 1 onion, 10 garlic, 1 ginger, 1 tablespoon whole pepper, 3 tablespoons cooking wine, 1.5 tablespoons salt, 2.5 liters of water Pork Backbone Soup Recipe 1. Cut 1/2 of 1 green onion into large pieces and cut the rest into pine cones. Then, cut 1 onion in half and slice 1 ginger. Crush 10 garlic cloves with the back of a knife. 2. Put 1kg of pork backbone in a pot, pour enough water to cover the backbone and bring to a boil. When the blood is gone, drain the water and rinse in cold water. 3. Put the spine back into the pot and pour 2.5 liters of water enough to cut the spine. 4. Add 3 tablespoons of cooking wine, sliced ginger, 1/2 large green onion, 1 chopped onion, 1 tablespoon of whole black pepper and 10 crushed garlic. 5. When the water boils, add the rest of the water. And add 1.5 tablespoons of salt. 6. Remove the foam in the middle and boil for 1 hour. 7. Add the backbone and broth, and top with chopped green onions to make a delicious pork backbone soup. cost-effective diet #pork bone dish #make soup