Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео




Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Shucking 2,000 Oysters A Day At Hog Island

In Shuck This, Anthony Rizzi—an oyster shucker from San Francisco’s Hog Island Oyster Co.—heads straight to the source, Hog Island Oyster Farm on Tomales Bay, for a close look at how they farm this succulent and sustainable shellfish. Anthony shows us how to shuck oysters the right way so we won’t look like rookies, and sets up a seafood buffet that shows off his love for what he calls "the purest food you could hope to consume." Subscribe to Munchies here: http://bit.ly/Subscribe-to-MUNCHIES Check out http://munchies.tv for more! Follow Munchies here: Facebook:   / munchies   Twitter:   / munchies   Tumblr:   / munchies   Instagram:   / munchiesvice  

Comments