У нас вы можете посмотреть бесплатно The Best Chocolate Soufflé Recipe with Vanilla Sauce или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Chef Christophe Rull from "Bake Squad" and "Halloween Wars" teaches us how to get a perfectly light and airy chocolate soufflé with an intense chocolate flavor. This chocolate soufflé is light, airy, creamy, chocolatey, and pairs perfectly with a creamy cremé Anglaise vanilla sauce. Follow these foolproof tips and tricks to get your chocolate soufflé to rise nice and tall on your first try. Anyone can make a soufflé! CRÈME ANGLAISE RECIPE ► 250 grams whole milk 60 grams egg yolks 30 grams granulated sugar 1 vanilla bean CHOCOLATE SOUFFLÉ RECIPE ► 250 grams whole milk 60 grams egg yolk 16 grams cornstarch 125 grams dark chocolate (My favorite is Cacao Barry 64% Guayaquil chocolate) 250 grams fresh egg whites (room temperature) 100 grams granulated sugar Pinch cream of tartar CHAPTERS ► 00:00 Intro 00:30 Making cremè anglais (Vanilla Sauce) 03:13 Prepping the ramekins 04:39 Making soufflé batter 05:03 Chocolate pastry cream 07:42 French meringue 10:15 Folding together 11:15 Piping the batter 12:57 Baking the soufflé 13:51 Serving the soufflé OTHER VIDEOS YOU MIGHT LIKE ► Tempering Chocolate with Cocoa Butter ► • How to Temper Chocolate With Cocoa Butter ... White Chocolate Flower Tutorial ► • Chocolate Flower Cake Topper | Chef Christ... Raspberry Dark Chocolate Galaxy Bonbons recipe ► • Making Two-Layer Galaxy Bonbons with Chris... SUBSCRIBE ► https://www.youtube.com/sugargeekshow... Facebook Page: / sugargeekshow Online Cake Tutorial School: https://sugargeekshow.com Instagram: / sugargeekshow