У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make Vindaloo Paste/Masala | Sweet & Savory Stove или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How to make vindaloo paste/masala easily at home. This recipe can be used for 1 kg meat. Use half or 3/4th the amount of masala/paste for vegetarian or egg version. Yummy vindaloo recipes: Egg Vindaloo: • Easy Egg Vindaloo | Goan Cuisine | Sweet &... Beef Vindaloo: • Easy & Spicy Beef Vindaloo | Low-Carb | Ke... Ingredients 10 - 12 kashmiri red chillies 5 tbsp vinegar 2 pods garlic (or about 20 cloves) 2" ginger chopped 1 tsp fenugreek/methi seeds 1 - 2 tsp brown sugar 2 tbsp oil 1/2 tsp cumin seeds 1/2 tsp black peppercorns 1 tsp mustard seeds 1 - 1.5" cinnamon stick 1 green cardamom 1/2 tsp turmeric powder 1 tsp salt Directions Soak the kashmiri red chillies in the vinegar overnight or for 7-8 hours. Heat a tava/griddle. Keep flame low. Add cinnamon, cardamom, pepper, cumin seeds, fenugreek/methi seeds, mustard seeds. Sauté for 1 - 2 min. Turn off heat and set the spices aside to cool. Now heat the same tava/griddle. Add garlic & ginger. Dry roast garlic, ginger on low flame by stirring frequently for about 2 min. Grind together the red chillies along with the vinegar, dry roasted spices, dry roast garlic & ginger, turmeric powder, salt, brown sugar, oil. Do not add water. Vindaloo masala is ready to use.