У нас вы можете посмотреть бесплатно How Baguettes are Made Using the Poolish Method to Produce Incredible Texture and Structure или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Learn how to make the best authentic French Baguettes at home. Using this pre-ferment trick improves taste, texture and gives you that amazing open crumb! Check out our new Sourdough T-Shirts https://sourdoughstore.com FULL RECIPE ON THE BLOG: https://www.culinaryexploration.eu/bl... GET THE SOURDOUGH CALCULATOR: https://www.culinaryexploration.eu/so... WIRE MONKEY LAMES: https://wiremonkey.com/collections/uf... EQUIPMENT: Check out the Wire Monkey lames - https://bit.ly/3smJ4Ii Risdon & Risdon Apron: 5% discount code - Explore22 https://risdonandrisdon.co.uk?sca_ref... My Komo Flour Mill - 5% discount with Checkout code: culinaryex5 https://komo.bio/fidibus-classic/?kom... Bread basket: https://amzn.to/344DNvH Bench scraper: https://amzn.to/3bG68JZ KD-8000 dough scales: https://amzn.to/3E3uNV6 Precision scales: https://amzn.to/2QQBllC Bread tins: https://amzn.to/3ms8ocO Challenger bread pan: https://challengerbreadware.com/produ... As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.