• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

A Risotto Masterclass With Lidia Bastianich - How To скачать в хорошем качестве

A Risotto Masterclass With Lidia Bastianich - How To 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
A Risotto Masterclass With Lidia Bastianich - How To
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: A Risotto Masterclass With Lidia Bastianich - How To в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно A Risotto Masterclass With Lidia Bastianich - How To или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон A Risotto Masterclass With Lidia Bastianich - How To в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



A Risotto Masterclass With Lidia Bastianich - How To

Famed Italian chef and restaurateur Lidia Bastianich and her executive chef Fortunato Nicotra, both from Felidia in NYC, share their classic technique for making creamy beet risotto with goat cheese and balsamic vinegar in the Munchies Test Kitchen. Lidia and Fortunato start the dish by softening beets in boiling water and making a balsamic vinegar reduction with bay leaves, rosemary, and garlic. Next, they remove the beets from water, peel them, shred them, and then strain some of the beet water to include added color and flavor to the dish. After that, Lidia and Fortunato begin the risotto by heating up oil and chopped onions in a wide pot. Next, they add in short grain rice to begin the toasting process and incorporate wine. After the wine is absorbed by the rice, they add broth and beet water, a little bit at a time, to create a creamy consistency. Fortunato then adds the shredded beets with more broth and beet juice as the risotto becomes more viscous. After that, Fortunato incorporates goat cheese, butter, and parmesan cheese by whipping it into the risotto. To finish the dish, they add a little salt and pepper, some goat cheese, and a drizzle of the balsamic reduction on top. Check out the recipe here: https://www.vice.com/en_us/article/43... Subscribe to Munchies here: http://bit.ly/Subscribe-to-MUNCHIES All Munchies videos release a full week early on our site: https://video.vice.com/en_us/channel/... Hungry? Sign up here for the MUNCHIES Recipes newsletter. https://www.vice.com/en_us/page/sign-... Check out http://munchies.tv for more! Follow Munchies here: Facebook:   / munchies   Twitter:   / munchies   Tumblr:   / munchies   Instagram:   / munchies   Pinterest:   / munchies   Foursquare: https://foursquare.com/munchies More videos from the VICE network: https://www.fb.com/vicevideo

Comments
  • HOW TO MAKE RISOTTO - Lidia's Italian Table (S1E5) 4 года назад
    HOW TO MAKE RISOTTO - Lidia's Italian Table (S1E5)
    Опубликовано: 4 года назад
  • Как приготовить ризотто с креветками 3 года назад
    Как приготовить ризотто с креветками
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как шеф-повар каждый месяц готовит новое дегустационное меню итальянской кухни — Mise En Place 3 года назад
    Как шеф-повар каждый месяц готовит новое дегустационное меню итальянской кухни — Mise En Place
    Опубликовано: 3 года назад
  • Riso sporco in un 2 stelle Michelin piemontese con Michelangelo Mammoliti 1 год назад
    Riso sporco in un 2 stelle Michelin piemontese con Michelangelo Mammoliti
    Опубликовано: 1 год назад
  • Creamy Risotto with Wild Mushrooms (Wild Rice Risotto) by Lidia Bastianich 11 лет назад
    Creamy Risotto with Wild Mushrooms (Wild Rice Risotto) by Lidia Bastianich
    Опубликовано: 11 лет назад
  • How To Make Swedish Meatballs with Emma Bengtsson 5 лет назад
    How To Make Swedish Meatballs with Emma Bengtsson
    Опубликовано: 5 лет назад
  • How to Make Red Wine Risotto with Beans (Paniscia) 1 год назад
    How to Make Red Wine Risotto with Beans (Paniscia)
    Опубликовано: 1 год назад
  • POV: Restaurant Quality Risotto at Home 1 год назад
    POV: Restaurant Quality Risotto at Home
    Опубликовано: 1 год назад
  • Risotto with Pear, Pecorino, and Balsamic Vinegar 1 год назад
    Risotto with Pear, Pecorino, and Balsamic Vinegar
    Опубликовано: 1 год назад
  • How To Make Dominique Ansel's Best Pastry: The DKA 6 лет назад
    How To Make Dominique Ansel's Best Pastry: The DKA
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Julia Child’s Favorite Mushroom Risotto | Cooking with Lidia Bastianich 2 года назад
    Julia Child’s Favorite Mushroom Risotto | Cooking with Lidia Bastianich
    Опубликовано: 2 года назад
  • Egg Yolk Raviolo with Truffles - How To 5 лет назад
    Egg Yolk Raviolo with Truffles - How To
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Il risotto perfetto secondo Cesare Battisti, Michelangelo Mammoliti, Diego Rossi 5 лет назад
    Il risotto perfetto secondo Cesare Battisti, Michelangelo Mammoliti, Diego Rossi
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Как приготовить идеальное сливочное ризотто с грибами 3 года назад
    Как приготовить идеальное сливочное ризотто с грибами
    Опубликовано: 3 года назад
  • How To Make Homemade Soba Noodles - How To 5 лет назад
    How To Make Homemade Soba Noodles - How To
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Food Legend Chef Andre Soltner's Pike Dumplings Recipe 10 лет назад
    Food Legend Chef Andre Soltner's Pike Dumplings Recipe
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Testing Risotto Myths | The FundaKendalls 3 года назад
    Testing Risotto Myths | The FundaKendalls
    Опубликовано: 3 года назад
  • Try this Restaurant Saffron and Shrimp Risotto! Your Taste Buds will Reward You! 4 года назад
    Try this Restaurant Saffron and Shrimp Risotto! Your Taste Buds will Reward You!
    Опубликовано: 4 года назад
  • Whole Roasted Branzino 4 года назад
    Whole Roasted Branzino
    Опубликовано: 4 года назад
  • How To Make Kimchi Jjigae 5 лет назад
    How To Make Kimchi Jjigae
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5