У нас вы можете посмотреть бесплатно The Art of Living Well: Cooking, Plants & Aesthetic Decor или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hi Cottage Friends! Today I'm sharing a homemaking and sort of slow living kind of video (speeded up, ha!). I hope you enjoy it and are inspired in your own homemaker tasks this week! Be sure to subscribe for more cottage living on a budget! Marinated Mushrooms 1.5 pounds mushrooms (Button, Cremini, or Portabello work well) 1/2 onion 3 cloves garlic 2 TBSP. dried herb blend, use your favorites, I used Rosemary, Oregano, and Basil 1tsp. salt 1tsp. pepper 1/4 cup vinegar of choice 1.5 TBSP. oil for sautéing mushrooms and onions, I used Avocado Chop onions and garlic. Slice mushrooms in half or larger ones in quarters. Sauté onions and mushrooms in oil for 3 to 5 minutes until they begin to soften. Add to bowl with garlic and the rest of the ingredients. Stir well. Store in the refrigerator for at least 24 hours before using. Can be eaten for up to 5 days. Great hot or cold! Here are links to more from Free Range Cottage: https://freerangecottage.com https://www.instagram.com/freerangeco... Email: [email protected] Our mailing address: Tanya Pace PO Box 2532 Rogers, AR 72757 Subscribe to our newsletter! https://freerangecottage.com/subscrib... Thanks so much for watching! See you again soon. Tanya & Rob