У нас вы можете посмотреть бесплатно Nalli Nihari Masala | Sanjeev Kapoor Khazana или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
                        Если кнопки скачивания не
                            загрузились
                            НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
                        
                        Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
                        страницы. 
                        Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
                    
The secret ingredient to the most popular recipe of the Mughlai Cuisine is in it's masala. Do try ! NALLI NIHARI MASALA Ingredients 3 tablespoons cumin seeds (jeera) 12-15 cloves 15-20 green cardamoms 2 tablespoons fennel seeds (saunf) 5-6 black cardamoms 4 blade mace 2 bay leaves 3-4 one inch cinnamon sticks 1 tablespoon black peppercorns 5-6 dried red chillies 2 tablespoons poppy seeds (khus khus) ½ tablespoon nutmeg (jaiphal) powder 1 tablespoons dried ginger powder (soonth) 1 tablespoons roasted Bengal gram (chana dal) powder Method 1. Dry roast cumin seeds, cloves, green cardamoms, fennel seeds, black cardamoms, mace, bay leaves, cinnamon, peppercorns, red chillies for 1-2 minutes. Add poppy seeds and continue to roast till fragrant. Set aside to cool. 2. Transfer into a grinder jar. Add nutmeg powder, dried ginger powder and roasted Bengal gram powder and grind to a fine powder. 3. Transfer into a plate and cool down to room temperature. 4. Store in an airtight container to use as and when required. Click to Subscribe: http://bit.ly/1h0pGXf For more recipes : http://www.sanjeevkapoor.com Best cooked in Wonderchef Kitchenware. Buy Now on : https://goo.gl/eB9kQq Facebook : / chefsanjeevkapoor Twitter : / sanjeevkapoor #sanjeevkapoor