• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

23 GODINE BRAKA 🥂❤️ - iznenadjenje za Josipa! скачать в хорошем качестве

23 GODINE BRAKA 🥂❤️ - iznenadjenje za Josipa! 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
23 GODINE BRAKA 🥂❤️ - iznenadjenje za Josipa!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 23 GODINE BRAKA 🥂❤️ - iznenadjenje za Josipa! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 23 GODINE BRAKA 🥂❤️ - iznenadjenje za Josipa! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 23 GODINE BRAKA 🥂❤️ - iznenadjenje za Josipa! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



23 GODINE BRAKA 🥂❤️ - iznenadjenje za Josipa!

Coffee&Caramel 🤎🧡 Smjesa za kremu: 3 žličice želatine 3 žl. Hladne vode (Ostaviti da nabubri) 250 g krem sira (mascarpone) 120 g šećera u prahu 2 žl vanilin arome 1 mala čašica instant kave (jačina po vašoj želji) 400 ml vrhnja za šlag + 8-10 piškota Instant kava za umakanje pjenasto izradite krem sir i šećer, dodajte vanil aromu, vrhnje za šlag te sve sjedinite. Dodajte nabubrenu otopljenu želatinu i kavu. Dobro promiješajte i punite kalupe (od ove mjere se dobije 16 monoporcija. Možete raditi i samo jednu veću tortu u kalupu fi 25. Napuniti kalupe do pola pa u sredinu svakoga dodati piškote namočene u kavu. Završiti kremom, poravnati i zalediti preko noći. Karamel glazura: 40 g želatine + 100 ml hladne vode (nabubriti) 350 g šećera - karamelizirati 300 g kipuće vode 24 g gustina razmućenog u 50 ml hladne vode 300 ml vrhnja za kuhanje kada ste karamelizirali šećer do duboke boje, prelijte ga vrelom vodom, miješajte da se karamel potpuno otopi, dodajte razmućeni gustin, vrhnje te na kraju nabubrenu želatinu. Procijedite glazuru, pokrijte celofanom i ostavite da se prohladi na cca 37*C Podloga: 3 bjelanjka 3 žumanjka 80 g šećera Prstohvat soli 70 g brašna 30 g kakaa miksati pjenasto bjelanjke sa prstohvatom soli te kada postanu blago pjenasti dodati sav šećer i miksati do pune čvrstoće. Dodati žumanjke i nježno sjediniti. Lagano spatulom umiješati brašno i kakao. Razmazati tanko na pek papir. Peći 5-7 min na 180* rezati odgovarajući oblik u skladu sa formom kolača (ili velike torte) - namočiti lagano kavom. Izvaditi zamrznuti kolač. Staviti na rešetku koja je iznad tepsije. Svaki prelijavati glazurom. Pomoću čačkalice premještati ih na izrezane podloge. Okolo uz rub posuti po želji lješnjake, orahe, mljeveni keks, ostatke biskvita, čokoladne mrvice… Držati u hladnjaku do služenja. Cijeli detaljan postupak pogledajte u video receptu na @youtube kanalu @just.katebake 🥂😘 . . #justkatebake #recept Coffee&Caramel 🧡 Cream mixture: 3 teaspoons of gelatin 3 tbsp. Cold water (Let it swell) 250 g cream cheese (mascarpone) 120 g of powdered sugar 2 tsp vanilla flavoring 1 small cup of instant coffee (strength according to your preference) 400 ml of whipping cream 8-10 cookies Instant coffee for dipping make cream cheese and sugar foamy, add vanilla aroma, whipped cream and combine everything. Add the swollen dissolved gelatin and coffee. Mix well and fill the molds (from this measure you get 16 monoportions. You can also make just one larger cake in a fi 25 mold. Fill the molds halfway and add coffee-soaked cookies to the center of each one. Finish with cream, flatten and freeze overnight. Caramel glaze: 40 g gelatin + 100 ml cold water (swell) 350 g of sugar - caramelize 300 g of boiling water 24 g starch mixed in 50 ml of cold water 300 ml of cooking cream when you have caramelized the sugar to a deep color, pour hot water over it, stir until the caramel dissolves completely, add the starch, heavy cream, and finally the swollen gelatin. Strain the glaze, cover with cellophane and let it cool to approx. 37*C Base: 3 egg whites 3 egg yolks 80 g of sugar A pinch of salt 70 g of flour 30 g of cocoa mix the egg whites foamy with a pinch of salt, and when they become slightly foamy, add all the sugar and mix until fully stiff. Add egg yolks and mix gently. Lightly mix the flour and cocoa with a spatula. Spread thinly on baking paper. Bake for 5-7 min at 180*, cut the appropriate shape in accordance with the shape of the cake (or large cake) - soak lightly with coffee. Take out the frozen cake. Place on the rack above the pan. Cover each with glaze. Use a toothpick to move them to the cut surfaces. Sprinkle hazelnuts, walnuts, crushed biscuits, leftover biscuits, chocolate crumbs... around the edge. Keep in the refrigerator until serving. See the entire detailed procedure in the video recipe on the @youtube channel @just.katebake 🥂😘 . . #justkatebake #recipe

Comments
  • Što sam kuhala prošli tjedan…  Ideje za ručak 🍲 1 год назад
    Što sam kuhala prošli tjedan… Ideje za ručak 🍲
    Опубликовано: 1 год назад
  • Мария Захарова: Пугачева, алкоголь и фейки /// ЭМПАТИЯ МАНУЧИ 11 часов назад
    Мария Захарова: Пугачева, алкоголь и фейки /// ЭМПАТИЯ МАНУЧИ
    Опубликовано: 11 часов назад
  • Golema SNICKERS čokoladica! 😍😍😍👌🏻👌🏻 1 год назад
    Golema SNICKERS čokoladica! 😍😍😍👌🏻👌🏻
    Опубликовано: 1 год назад
  • Odlazak specijalisti‼️Ni slutili nismo da će ovaj pregled završiti ovako😥 2 часа назад
    Odlazak specijalisti‼️Ni slutili nismo da će ovaj pregled završiti ovako😥
    Опубликовано: 2 часа назад
  • New York Style Cheesecake 🍰 specijalni gosti «Krajisnici u Norveskoj» 1 день назад
    New York Style Cheesecake 🍰 specijalni gosti «Krajisnici u Norveskoj»
    Опубликовано: 1 день назад
  • Proljetna MAHOVINA TORTA 💚🌸 - lagana i osvježavajuća - ovo morate probati! 2 года назад
    Proljetna MAHOVINA TORTA 💚🌸 - lagana i osvježavajuća - ovo morate probati!
    Опубликовано: 2 года назад
  • NA PIJACI U ZENICI NAJVEĆI IZBOR ODJEĆE ZA POKRIVENE *šta smo kupili?* 322/365. 4 дня назад
    NA PIJACI U ZENICI NAJVEĆI IZBOR ODJEĆE ZA POKRIVENE *šta smo kupili?* 322/365.
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Esterhazi (Esterhazy) torta 4 дня назад
    Esterhazi (Esterhazy) torta
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Medovik za 10 🤗 2 года назад
    Medovik za 10 🤗
    Опубликовано: 2 года назад
  • Самый вкусный домашний рождественский десерт всего за 15 минут! Все хотят большего! 9 дней назад
    Самый вкусный домашний рождественский десерт всего за 15 минут! Все хотят большего!
    Опубликовано: 9 дней назад
  • TRAKTOR 3D torta - cijeli postupak od početka do kraja! Recept + Dekoracija 🚜💚 @JohnDeere 2 года назад
    TRAKTOR 3D torta - cijeli postupak od početka do kraja! Recept + Dekoracija 🚜💚 @JohnDeere
    Опубликовано: 2 года назад
  • Jaffa bolja od originala! 🍊 2 года назад
    Jaffa bolja od originala! 🍊
    Опубликовано: 2 года назад
  • Djed nezadovoljan životom u rodnom selu,otišao bi ali nena neće.Zašto?Pogledajte u priči. 22 часа назад
    Djed nezadovoljan životom u rodnom selu,otišao bi ali nena neće.Zašto?Pogledajte u priči.
    Опубликовано: 22 часа назад
  • Я никогда не пробовал курицу в таком восхитительном соусе! Это легко приготовить и на вкус потрясающ 2 часа назад
    Я никогда не пробовал курицу в таком восхитительном соусе! Это легко приготовить и на вкус потрясающ
    Опубликовано: 2 часа назад
  • STO SAM KUHALA ZA SVOJ 42 RODJENDAN ? 🥳 - pridruzite nam se za stolom - 5 novih recepata! 4 года назад
    STO SAM KUHALA ZA SVOJ 42 RODJENDAN ? 🥳 - pridruzite nam se za stolom - 5 novih recepata!
    Опубликовано: 4 года назад
  • Nema vece kletve nego biti bez zene👉(prica Mirso) 1 год назад
    Nema vece kletve nego biti bez zene👉(prica Mirso)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Doboš torta 1 месяц назад
    Doboš torta
    Опубликовано: 1 месяц назад
  •  Velika Noćna Akcija kod svekrve-sve smo digli,pravimo razmještaj i krečimo 3 недели назад
    Velika Noćna Akcija kod svekrve-sve smo digli,pravimo razmještaj i krečimo
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Das weihnachtlichste Dessert: „Die Rentiere des Weihnachtsmanns“ Überraschen Sie Ihre Gäste! 2 дня назад
    Das weihnachtlichste Dessert: „Die Rentiere des Weihnachtsmanns“ Überraschen Sie Ihre Gäste!
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Slani zalogajčići od prhkog (topkog, sipkavog) testa 1 год назад
    Slani zalogajčići od prhkog (topkog, sipkavog) testa
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5