У нас вы можете посмотреть бесплатно PETRALI DI REGGIO CALABRIA DOLCI DI NATALE CALABRESI - NACATOLE - ITALIAN FIG COOKIES FOR CHRISTMAS или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
FILLING 100 gr sultans 150 gr walnuts or almonds cinnamon cloves 50 ml cooked Wine 5 expresso cafe 250 gr drain fig INSTRUCTIONS rinse sultan and soak for 2 hours cut off the stems of drain figs and chop figs and walnuts Put all the ingredients in a saucepan simmer on low heat until soft (15minutes) Let cool and rest for 12 hours at room temperature SHORTCRUST PASTRY 500 gr butter 400 gr sugar Lemon and orange zest pinch Salt 160 gr yolks 1 kg all purpose flour DIRECTIONS Mix all the ingredients but flour. Add flour in the end little at a time Cover with filming paper and rest 12 hours in the refrigerator. THE DAY AFTER: Roll out the dough cut into circles and place filling in the middle so Roll it up brush with egg wash and sprinkle with Colored confettis Cook for 20 minutes at 180 °C / 356 F degrees RICETTA RIPIENO 100 gr uva passa 150 gr noci o mandorle cannella chiodi di garofano 50 ml vinocotto 5 caffè espresso 250 gr fichi secchi PASTA FROLLA 500 gr burro 400 gr zucchero buccia limone arancia sale 160 gr tuorlo 1 kg farina 00 COTTURA 20 MINUTI A 180°C