• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

鹹酸菜炆排骨🥬🐖甜酸苦辣人生必經過🤹 家鄉菜🥘鹹酸甜味道😋極級好味又開胃👍用最簡單嘅烹調方法 就做到💯排骨超腍滑 加埋入哂汁✳️爽口云耳 鹹酸菜云爾炆排骨 點會吾加飯🍚🍚🍚🤗 скачать в хорошем качестве

鹹酸菜炆排骨🥬🐖甜酸苦辣人生必經過🤹 家鄉菜🥘鹹酸甜味道😋極級好味又開胃👍用最簡單嘅烹調方法 就做到💯排骨超腍滑 加埋入哂汁✳️爽口云耳 鹹酸菜云爾炆排骨 點會吾加飯🍚🍚🍚🤗 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
鹹酸菜炆排骨🥬🐖甜酸苦辣人生必經過🤹 家鄉菜🥘鹹酸甜味道😋極級好味又開胃👍用最簡單嘅烹調方法  就做到💯排骨超腍滑 加埋入哂汁✳️爽口云耳 鹹酸菜云爾炆排骨 點會吾加飯🍚🍚🍚🤗
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 鹹酸菜炆排骨🥬🐖甜酸苦辣人生必經過🤹 家鄉菜🥘鹹酸甜味道😋極級好味又開胃👍用最簡單嘅烹調方法 就做到💯排骨超腍滑 加埋入哂汁✳️爽口云耳 鹹酸菜云爾炆排骨 點會吾加飯🍚🍚🍚🤗 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 鹹酸菜炆排骨🥬🐖甜酸苦辣人生必經過🤹 家鄉菜🥘鹹酸甜味道😋極級好味又開胃👍用最簡單嘅烹調方法 就做到💯排骨超腍滑 加埋入哂汁✳️爽口云耳 鹹酸菜云爾炆排骨 點會吾加飯🍚🍚🍚🤗 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 鹹酸菜炆排骨🥬🐖甜酸苦辣人生必經過🤹 家鄉菜🥘鹹酸甜味道😋極級好味又開胃👍用最簡單嘅烹調方法 就做到💯排骨超腍滑 加埋入哂汁✳️爽口云耳 鹹酸菜云爾炆排骨 點會吾加飯🍚🍚🍚🤗 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



鹹酸菜炆排骨🥬🐖甜酸苦辣人生必經過🤹 家鄉菜🥘鹹酸甜味道😋極級好味又開胃👍用最簡單嘅烹調方法 就做到💯排骨超腍滑 加埋入哂汁✳️爽口云耳 鹹酸菜云爾炆排骨 點會吾加飯🍚🍚🍚🤗

⬇️⬇️English recipe follows ⬇️⬇️ 鹹酸菜炆排骨: 材料: 急凍排骨800克 鹹酸菜300克 雲耳100克 薑10片 蒜頭6粒 辣椒仔2隻 處理: 1. 鹹酸菜,清水浸1小時。 2. 排骨,清水解凍。 3. 雲耳,清水浸軟。 4. 排骨已解凍,用鹽乸10分鐘去除雪味及腥味。 5. 排骨,清水沖乾淨,擎乾水。 6. 雲耳已浸軟30分鐘,清水沖洗乾淨。如有硬物在雲耳上,要剪去。 7. 鹹酸菜,浸了1小時,揸乾水,清水沖乾淨。 8. 蒜頭,去皮。 薑,切片。 辣椒仔,1隻切粒,1隻原隻備用。 芫荽,切粒,尾段原棵保留。 9. 鹹酸菜,切大塊。 10. 鹹酸菜,用中慢火,白鑊烘乾。 11. 鹹酸菜,已烘乾,放上碟。 烹調: 1. 中火在鑊中燒熱1湯匙油。 2. 爆香薑片及蒜頭。 3. 加入排骨,轉大火爆香。 4. 轉慢火,加入調味: a. 雞汁1湯匙 b. 蠔油半湯匙 c. 生抽半湯匙 d. 冰糖1大粒 5. 轉大火,炒勻。 6. 加入辣椒。 7. 加入滾水完全蓋過肉面,冚蓋,滾起,轉中慢火,炆15分鐘。 8. 加入雲耳及鹹酸菜,轉大火,滾起後,轉中火,炆10分鐘。 9. 加入生粉芡,轉大火,收汁。 10. 完成,上碟,放上芫荽,可享用。 Braised pork ribs with pickled cabbage: Ingredients: Frozen pork ribs 800g Pickled cabbage 300g Black fungus 100g Ginger 10 slices Garlics 6 Nos. Red chili 2 Nos. Preparation: 1. Pickled cabbage, soak with tap water for 1 hour. 2. Pork ribs, defrost with tap water. 3. Black fungus, soak in tap water until it turns soft. 4. Pork ribs has been defrosted, season with cooking salt for 10 minutes to remove unpleasant smells and tastes. 5. Pork ribs, rinse thoroughly and hang dry. 6. Black fungus has been softly soaked for 30 minutes. Rinse thoroughly. If there is something hard on the fungus. Cut it out. 7. Pickled cabbage, has been soaked in tap water for an hour. Squeeze it, and rinse thoroughly. 8. Garlics, get it peeled. Ginger, slice it. Red chili, only one has to be diced. Coriander, dice in cubes. Retain its ends for serving. 9. Pickled cabbage, cut into big pieces. 10. Pickled cabbage, heat up the wok at medium flame, dry it in wok. 11. Pickled cabbage, has been aleady dried up. Put on plate. Steps: 1. Heat up 1 tbsp oil at medium flame in wok. 2. Fry ginger and garlics. 3. Put pork ribs, turn to high flame and continue frying. 4. Turn to low flame, add seasonings: a. Chicken sauce 1 tbsp b. Oyster sauce 1/2 tbsp c. Light soya sauce 1/2 tbsp d. Rock sugar 1 big cube 5. Turn to high flame, fry well. 6. Add chili. 7. Add boiled~up water covering up the pork. Cover up the pot. Turn to medium~low flame after boils up. Braise for 15 minutes. 8. Put snow fungus and pickled cabbage. Turn to high flame until boils up. Then turn to medium flame and braise for 10 minutes. 9. Add tapioca sauce, turn to high flame until the sauce becomes thick. 10. Complete. Put on plate. Put coriander on top. Serve. 味菜鮮魷    • 鹹酸菜炒鮮魷🦑 簡易處理魷魚 魷魚咁樣炒 爽口彈牙😋開胃鹹酸菜魷魚🦑How to P...   菜脯/辣菜脯   • 菜脯🤪辣菜脯 ♦️秘訣公開♦️重點竅門♦️大家要注意♦️自己做到又香又辣🌶最佳配菜😋...   酸菜魚    • 酸菜魚🐟調味料無需調教😁沒有竅門👋沒有技巧😝只需$23.9💲慳水慳力慳功夫😁冇難度 ...   鹹酸菜大腸   • Pickle with pork intestines酸菜炒大腸 客家風味小菜 全家...   鹹酸菜雞胸   • 鹹酸菜雞胸🐓雞胸肉🥠點樣切💥點樣煮🔥唔會乾👋唔會鞋👋分享💕好食😋《竅門重點》🎯輕鬆做...   🔥🔥🔥我有900多條片🎬大家入呢個網址 😁全部可以睇曬🙏 https://goo.gl/cuyAZa hip🔥🔥🔥 🔥🔥I have more than 900 movies🎬Everyone enters this URL 😁All can be viewed 🙏 https://goo.gl/cuyAZa hip🔥🔥 🔥YouTube熱爆影片🔥(系列) https://www.youtube.com/playlist?list... Braised Pork Ribs with Pickled Mustard Greens🥘 Tender, Juicy,😋 and Perfect Balance in Flavors👍

Comments
  • #家鄉蕃薯飯🍠#電飯煲有味飯😋牛雞豬冇曬👋魚菜肉冇曬👋街市變成咁🐖唔知幾時有貨賣🤔香噴噴特色飯😌運用急凍肉💢新配搭電飯煲做⭕️用簡單食材做到一煲過💢口感一流♦️重點要訣♦️水份飯質比例啱啱好💯包你讚嘆 3 года назад
    #家鄉蕃薯飯🍠#電飯煲有味飯😋牛雞豬冇曬👋魚菜肉冇曬👋街市變成咁🐖唔知幾時有貨賣🤔香噴噴特色飯😌運用急凍肉💢新配搭電飯煲做⭕️用簡單食材做到一煲過💢口感一流♦️重點要訣♦️水份飯質比例啱啱好💯包你讚嘆
    Опубликовано: 3 года назад
  • 梅菜 排骨煲咁樣做🙌你做過未❓調味簡單口唔鹹👴 家鄉菜做到惹味不肥膩😋🈶️咬口帶軟骨連皮 不得不添飯🍚🍚🍚開胃帶動食慾💯一家都不停吃👏點先係好食嘅梅菜👍大家一齊去買餸 4 года назад
    梅菜 排骨煲咁樣做🙌你做過未❓調味簡單口唔鹹👴 家鄉菜做到惹味不肥膩😋🈶️咬口帶軟骨連皮 不得不添飯🍚🍚🍚開胃帶動食慾💯一家都不停吃👏點先係好食嘅梅菜👍大家一齊去買餸
    Опубликовано: 4 года назад
  • 跟Son姐學做鹹酸菜炒鮮魷|Son級廚房|新手輕鬆煮|辣媽CEO 張慧敏 Son姐 2 года назад
    跟Son姐學做鹹酸菜炒鮮魷|Son級廚房|新手輕鬆煮|辣媽CEO 張慧敏 Son姐
    Опубликовано: 2 года назад
  • ШОКИРУЮЩЕЕ интервью пленного «МОНАХА». Из МОНАСТЫРЯ на ФРОНТ: «Я искал ТАМ СМЕРТЬ» | «Хочу жить» 6 дней назад
    ШОКИРУЮЩЕЕ интервью пленного «МОНАХА». Из МОНАСТЫРЯ на ФРОНТ: «Я искал ТАМ СМЕРТЬ» | «Хочу жить»
    Опубликовано: 6 дней назад
  • 栗子雞肉煲🥘啖啖雞肉🦃栗子清甜🌰寒冷夜煲仔菜♨️無需特別醬汁👋只想食🉐️好味經濟又健康♨️含花青素 ✅能高抗菌✅防止骨質疏鬆 ✅補腎能延年益壽😍開開心心同大家迎接新一年🎊🙏期盼盡快趕走疫情💪🤜😷 4 года назад
    栗子雞肉煲🥘啖啖雞肉🦃栗子清甜🌰寒冷夜煲仔菜♨️無需特別醬汁👋只想食🉐️好味經濟又健康♨️含花青素 ✅能高抗菌✅防止骨質疏鬆 ✅補腎能延年益壽😍開開心心同大家迎接新一年🎊🙏期盼盡快趕走疫情💪🤜😷
    Опубликовано: 4 года назад
  • 流行都市|簡易小菜 豆醬小排骨燜大芥菜|Annie 黃婉瑩 8 месяцев назад
    流行都市|簡易小菜 豆醬小排骨燜大芥菜|Annie 黃婉瑩
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • 家庭版金牌蒜香骨! !免油炸!!皮脆肉嫩!!醬香排骨做法/how to make crispy spare ribs with garlic easy recipe 5 лет назад
    家庭版金牌蒜香骨! !免油炸!!皮脆肉嫩!!醬香排骨做法/how to make crispy spare ribs with garlic easy recipe
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 豉汁排骨炒麵🔥晚晚煮飯有啲厭🤭今晚就反轉再反轉🔁🧐最少油♨️雙面黃 👏想幾脆💥整幾脆要多汁🈶多汁😋肉質啱啱好👍你想像唔到 👉🏻程序做法簡單👈🏽樣樣新鮮💯健康D💪茶餐廳🤭街外 都食唔到🤗呢種真正家的味道 4 года назад
    豉汁排骨炒麵🔥晚晚煮飯有啲厭🤭今晚就反轉再反轉🔁🧐最少油♨️雙面黃 👏想幾脆💥整幾脆要多汁🈶多汁😋肉質啱啱好👍你想像唔到 👉🏻程序做法簡單👈🏽樣樣新鮮💯健康D💪茶餐廳🤭街外 都食唔到🤗呢種真正家的味道
    Опубликовано: 4 года назад
  • 薑蔥魚尾煲🥘🔥今晚做個煲仔菜♨️容易買到🐠快速煮到⏳食得開心😁暖笠笠🔥嫩滑魚尾😋➕茄子🍆做法實在太好食👍太易做🥘豐富惹味💯家常菜😻😸同一時間整埋發達仔晚餐🙀😹完成曬✌整個煲仔菜⏰大家要用幾多時間呢😍 5 лет назад
    薑蔥魚尾煲🥘🔥今晚做個煲仔菜♨️容易買到🐠快速煮到⏳食得開心😁暖笠笠🔥嫩滑魚尾😋➕茄子🍆做法實在太好食👍太易做🥘豐富惹味💯家常菜😻😸同一時間整埋發達仔晚餐🙀😹完成曬✌整個煲仔菜⏰大家要用幾多時間呢😍
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 睇片學煮餸 | 味菜炒牛小排絲 4 года назад
    睇片學煮餸 | 味菜炒牛小排絲
    Опубликовано: 4 года назад
  • 腌酸菜的季节到了,教你老式腌菜诀窍,自然发酵不易坏,酸脆爽口#家常菜 #下酒菜 2 года назад
    腌酸菜的季节到了,教你老式腌菜诀窍,自然发酵不易坏,酸脆爽口#家常菜 #下酒菜
    Опубликовано: 2 года назад
  • Эти 9 Ловушек преподносят под видом Доброты - Это должен знать каждый! Еврейская мудрость 4 дня назад
    Эти 9 Ловушек преподносят под видом Доброты - Это должен знать каждый! Еврейская мудрость
    Опубликовано: 4 дня назад
  • 鹹酸菜炆排骨 Braised Pork Rib with Pickled Mustard Green **字幕 CC Eng. Sub** 4 года назад
    鹹酸菜炆排骨 Braised Pork Rib with Pickled Mustard Green **字幕 CC Eng. Sub**
    Опубликовано: 4 года назад
  • 糖醋骨💞 電飯煲全部做曬🟠 程序話你知 🟠同明火主效果體齊一致🟠 睇完之後快啲試下🟠 ♦️描述 及 留言 附有 ♦️中英文翻譯程序  ♦️English Recipe ♦️ 5 месяцев назад
    糖醋骨💞 電飯煲全部做曬🟠 程序話你知 🟠同明火主效果體齊一致🟠 睇完之後快啲試下🟠 ♦️描述 及 留言 附有 ♦️中英文翻譯程序  ♦️English Recipe ♦️
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • 胡椒豬肚排骨湯🔥飲咗呢幾日(包你)手腳暖笠笠🔥要保暖就啱曬🔥全身暖曬😚個個鍾意💗🙏用最簡易嘅方法👍味道十足💯比酒家更好味😋散寒💪健胃溫脾🫁補肺🫁🧠化痰🌰主治肺寒胃寒👍痰多不適都有功效👍未來幾日唔怕凍🔥 2 года назад
    胡椒豬肚排骨湯🔥飲咗呢幾日(包你)手腳暖笠笠🔥要保暖就啱曬🔥全身暖曬😚個個鍾意💗🙏用最簡易嘅方法👍味道十足💯比酒家更好味😋散寒💪健胃溫脾🫁補肺🫁🧠化痰🌰主治肺寒胃寒👍痰多不適都有功效👍未來幾日唔怕凍🔥
    Опубликовано: 2 года назад
  • 大眼雞豆腐白菜湯🥣重點關鍵話你知🎯清甜味美濃香♨️一魚幾食🍲🥬🧈滾完湯🥣成條魚肉完整依然食得到👍😋一家大細🏠補脾益氣👨‍👨‍👧‍👦用最簡易快🔴方法滾出📛精華📛做到保留最高營養價值🎯肉嫩味鮮自家做得到 2 года назад
    大眼雞豆腐白菜湯🥣重點關鍵話你知🎯清甜味美濃香♨️一魚幾食🍲🥬🧈滾完湯🥣成條魚肉完整依然食得到👍😋一家大細🏠補脾益氣👨‍👨‍👧‍👦用最簡易快🔴方法滾出📛精華📛做到保留最高營養價值🎯肉嫩味鮮自家做得到
    Опубликовано: 2 года назад
  • 南乳花生炆豬手🐷回味又食得飽😋骨膠原又豐富🥓煮食新趨勢😁快捷⏰實際🥘味美👍慳火慳力慳時間 📛經濟💲24🏩一家食到舔舔脷😋做法💢直接簡單🈚️難道✌🏻入晒味💯口感啱啱好😋快靚正🍜配粥 粉麵飯🍚家常菜一 絕 4 года назад
    南乳花生炆豬手🐷回味又食得飽😋骨膠原又豐富🥓煮食新趨勢😁快捷⏰實際🥘味美👍慳火慳力慳時間 📛經濟💲24🏩一家食到舔舔脷😋做法💢直接簡單🈚️難道✌🏻入晒味💯口感啱啱好😋快靚正🍜配粥 粉麵飯🍚家常菜一 絕
    Опубликовано: 4 года назад
  • БЕЛЯШИ — Вкусный Рецепт из моего Детства! 4 дня назад
    БЕЛЯШИ — Вкусный Рецепт из моего Детства!
    Опубликовано: 4 дня назад
  • 《Gigi煮嘢》第五集 - 如何處理冬菇 / how to prepare dried mushroom 6 лет назад
    《Gigi煮嘢》第五集 - 如何處理冬菇 / how to prepare dried mushroom
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Ricky教室 唔使上深圳 自製零失敗酸菜魚:點起骨最方便 落埋呢種食材一定贏 實試網上買餸服務 Ricky tried HKTVmall’s online wet market services 2 года назад
    Ricky教室 唔使上深圳 自製零失敗酸菜魚:點起骨最方便 落埋呢種食材一定贏 實試網上買餸服務 Ricky tried HKTVmall’s online wet market services
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5