• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Make Creme Catalana at Home! скачать в хорошем качестве

Make Creme Catalana at Home! 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Make Creme Catalana at Home!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Make Creme Catalana at Home! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Make Creme Catalana at Home! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Make Creme Catalana at Home! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Make Creme Catalana at Home!

Creme Catalana is similar to Creme Brulee, and Heidi Harkopf, a registered dietitian with The New England Dairy and Food Council is showing us how to make it! To learn more about the benefits of dairy, visit newenglanddairycouncil.org. Recipe provided by: CarolinesCooking.com. crema Catalana Servings: 2 Calories: 261kcal Author: Caroline's Cooking Ingredients 1 cup milk 240ml 1 strip orange peel (not zest) 1 strip lemon peel (not zest) 1 cinnamon stick 2 egg yolks 3 tbsp sugar (fine/regular will work) 1/2 tbsp corn starch (corn flour) 2 tbsp superfine sugar (to top) Instructions Ahead of time Gently warm the milk over a medium-low heat in a small saucepan with the pieces of orange and lemon peel and the cinnamon stick to infuse it. Meanwhile, whisk together the egg yolks, sugar and corn starch (corn flour). Take the lemon and orange peel and cinnamon out of the milk. Gradually add the egg mixture into the warm milk, whisking as you go to ensure you don't get scrambled egg lumps. I usually take it off the heat to do this to help avoid heating the egg too much. Put the pan back on a low heat and warm, stirring constantly until it is just thickening. Pour into individual ramekins (or ceramic dish), let cool then refrigerate at least 4 hours, or overnight. I'd recommend covering with cling wrap against the surface to avoid it forming a thick skin. When ready to serve Sprinkle fine sugar evenly over the top then melt the sugar either with a blowtorch or under a broiler (grill) to form a sugar crust. Video Notes Note if you have any lumps in the the mixture, you can strain it through a fine sieve as you pour into the ramekins/dish. If you want to make a larger quantity, multiply everything up apart from the cinnamon stick - just one is fine with double or triple the recipe.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5