У нас вы можете посмотреть бесплатно PAANO MAGLUTO NG LAING NA WALANG KATI (STEP BY STEP TUTORIAL) / LAING RECIPE или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Laing is a Filipino dish of shredded or whole taro leaves with meat or seafood cooked in thick coconut milk spiced with labuyo chili, lemongrass, garlic, shallots, ginger, and shrimp paste. It originates from the Bicol Region, where it is known simply as pinangat. In this video i will share also how to cook with out ichiness. Ingredients: .1 kg taro leaves (gabi) .340 gr pork meat .2 cups coconut milk( second extract) .1 cup cococnut milk( first extract) .2 long green chilli .2 small chilli hot .1 medium size onion sliced .1 thumb size ginger mince .5 cloves garlic mince .1 bouillon cube shrimp flavor .1 tbsp cooking oil Salt to taste Copyright Disclaimer All the songs,images and graphics used in the video belong to thier respective owners and i or this channel does not claim any right over them.