У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Cook Pork Brisket или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This "how to" video is an easy recipe to combine the tender pork belly meat with a Texas classic - the brisket. Taking the general practices used to cook a full blown beef brisket, the end result is a delicious and tender way to eat the pork belly. Thanks for watching this latest installment of Lord Saunders Smokehouse videos, and please comment any tips or tricks that can help us all and potentially be included in a future video! Items I use (affiliate links, any purchases through these links help support the channel!) Traeger Pro 34: https://geni.us/lrAv (Amazon) Brisket Knife: https://geni.us/QKLjlg (Amazon) Boning/Carving Knife: https://geni.us/7fn30 (Amazon) Knife Roll: https://geni.us/goif1tA (Amazon) Traeger Pork/Poultry Rub: https://geni.us/nJZF (Amazon) Beef Concentrate: https://geni.us/NruJ (Amazon) Wagyu Beef Tallow: https://geni.us/5eaoa (Amazon) Kosher Salt: https://geni.us/uzKw (Amazon) Prep Table: https://geni.us/lpso5 (Amazon) 16 Mesh Pepper: https://geni.us/6MMu (Amazon) Tel-Tru Thermometer 3" Stem: https://geni.us/VIpDBww (Amazon) Tel-Tru Thermometer 4" Stem: https://geni.us/HFDzdh (Amazon) Tel-Tru Thermometer Installation Kit: https://geni.us/b7NJdG (Amazon) Tactical Apron: https://geni.us/lefpW (Amazon)