У нас вы можете посмотреть бесплатно Greta Giljan: Which Mechanisms do Bacteria use for Polysaccharide Utilization? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Organic mass in the surface ocean is made up of 50% polysaccharides which are consumed by bacteria. In this video, GRETA GILJAN examines how bacterial consumption of polysaccharides takes place as well as its carbon impact. Giljan employs fluorescently labeled polysaccharides (FLA-PS) to show how different bacteria use variant methods to take up polysaccharides at particular times of year. The research further demonstrates that of the two mechanisms explored, extra cellular hydrolysis has a very different carbon impact to so-called “selfish uptake”. One of the key aims of the work going forward will be to explore whether bacteria can switch between these different mechanisms in polysaccharide uptake. LT Video Publication DOI: https://doi.org/10.21036/LTPUB10855