У нас вы можете посмотреть бесплатно Hurdel Technology Explained in Pickle или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
This video will present the story of the art of cooking and food science. Every year, my wife makes different types of pickles and I consume it over the years. Most commonly, I enjoy pickles with my fruit salad, especially in my office. I asked her to prepare nabak-tamarind (or boroi-tamarind) pickle, my favorite one. She prepared and I have documented the processing steps and ingredients. After preparation, I have asked my one of my students to measure the basic parameters of food stability. I have then analyzed the processing steps based on the hurdle technology of food preservation and explored why it had so long shelf life.