• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Professional Baker Teaches You How To Make MERINGUE TARTS! скачать в хорошем качестве

Professional Baker Teaches You How To Make MERINGUE TARTS! 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Professional Baker Teaches You How To Make MERINGUE TARTS!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Professional Baker Teaches You How To Make MERINGUE TARTS! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Professional Baker Teaches You How To Make MERINGUE TARTS! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Professional Baker Teaches You How To Make MERINGUE TARTS! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Professional Baker Teaches You How To Make MERINGUE TARTS!

Blackberry Meringue Tarts is on the menu in Chef Anna Olson's amazing kitchen, and she is going to teach you how to make this delicious recipe from scratch! Follow along with the recipes below! Subscribe for more video recipes: http://goo.gl/MJV4af Recipe Yield: 6 individual (4-inch/10 cm) tarts Prep Time: 40 minutes Cook Time: 35 minutes Ingredients 1 recipe Pate Sucree dough, shaped into a log and chilled 3 oz (90 g) white chocolate, chopped Filling 3 cups (750 mL) fresh blackberries ½ cup (100 g) granulated sugar (caster sugar) 2 Tbsp (15 g) cornstarch (cornflour) 1 tsp (5 mL) vanilla extract Meringue 4 large egg whites, at room temperature ½ tsp (2 mL) cream of tartar 1/3 cup (70 g) granulated sugar (caster sugar) 3 Tbsp (20g) icing sugar 1. Cut the dough into 8 equal pieces. On a lightly floured surface, roll out each piece of dough into a circle just over ¼-inch (6 mm) thick. Line 8 individual 4-inch (10 cm) removable-bottom tart shells with the pastry and trim away excess pastry. Chill the shells for 20 minutes. 2. Preheat the oven to 350 F (180 C). Place the chilled shells on a baking tray and dock the bottoms of the pastry with a fork. Bake the shells for about 20 minutes, until they brown just a little at the edges. Cool the shells to room temperature. 3. Melt the white chocolate by placing it in a metal bowl resting over a pot of barely simmering water, stirring gently until melted. Use a pastry brush to brush a thin layer of the chocolate over the bottom of each cooled tart shell (this prevents the filling from seeping into the pastry shells). Chill the shells until ready to fill. 4. For the blackberry filling, bring 2 cups (500 mL) of the blackberries up to a simmer with the sugar, stirring occasionally and simmering for about 5 minutes until the berries have softened and let out juices. Use a potato masher or spoon to crush the berries a little. Whisk the cornstarch with 2 Tbsp (30 mL) of cool water and add this to the pot, returning it to a full simmer while stirring until thickened, about 2 minutes. Add the remaining 1 cup (250 mL) of berries and vanilla, return to a simmer and then remove the pot from the heat. Cool the berries to room temperature and then chill the filling. 5. To assemble the tarts, preheat the oven to 400 F (200 C). Spoon the blackberry filling into the chilled tart shells, arranged on a baking tray. 6. Using electric beaters or a stand mixer fitted with the whip attachment, whip the egg whites and cream of tartar on high speed until foamy and then gradually add the sugar and icing sugar while whipping, continuing until the whites hold a medium peak (the meringue peaks with a curve but not a full curl when the beaters are lifted). Dollop the meringue (for a rustic look) or pipe the meringue using a large star tip on top of the berry filling. Bake the tarts for 5 minutes, until the meringues brown on the surface. Allow the tarts to cool, then chill before serving. The tarts can be served chilled or at room temperature. Shop Anna Olson Cookbooks: http://lickst.at/shopannaolson Follow Anna on social media: Pinterest:   / chefannaolson   Twitter:   / olson_anna   Facebook:   / chefannaolson   Instagram:   / chefannaolson   Anna's Official Website: http://annaolson.ca Follow Oh Yum on... Facebook:   / ohyumfood   Instagram:   / ohyumfood   Pinterest:   / ohyumfood   Twitter:   / ohyum_food   Official Oh Yum Website: https://ohyum.tv #OhYum #TartRecipe

Comments
  • Anna Olson Teaches How to Make STRAWBERRY LEMON TART! 🍓🍋 3 года назад
    Anna Olson Teaches How to Make STRAWBERRY LEMON TART! 🍓🍋
    Опубликовано: 3 года назад
  • Путину срочно ищут замену / Попытка свержения власти? 3 часа назад
    Путину срочно ищут замену / Попытка свержения власти?
    Опубликовано: 3 часа назад
  • Малиновая тарталетка 5 лет назад
    Малиновая тарталетка
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make APPLE TARTE TATIN! 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make APPLE TARTE TATIN!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Самый необычный Немецкий пирог БАУМКУХЕН! Идеальный сочный и вкусный! на РОЖДЕСТВО! BAUMKUCHEN 12 часов назад
    Самый необычный Немецкий пирог БАУМКУХЕН! Идеальный сочный и вкусный! на РОЖДЕСТВО! BAUMKUCHEN
    Опубликовано: 12 часов назад
  • Знаменитая закуска из слоёного теста, которая покорила весь мир 6 месяцев назад
    Знаменитая закуска из слоёного теста, которая покорила весь мир
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Идеальные тарталетки для пирога Баноффи! Как приготовить идеальные корзиночки для тарталеток + 5 ... 2 года назад
    Идеальные тарталетки для пирога Баноффи! Как приготовить идеальные корзиночки для тарталеток + 5 ...
    Опубликовано: 2 года назад
  • Mini Raspberry and Lemon Meringue Tarts Sable Pastry Lemon Pie 6 лет назад
    Mini Raspberry and Lemon Meringue Tarts Sable Pastry Lemon Pie
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make GLUTEN FREE CHEESECAKE! 6 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make GLUTEN FREE CHEESECAKE!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • RECETTE de la TARTE AUX MÛRES et son CREMEUX mûres Facile 4 года назад
    RECETTE de la TARTE AUX MÛRES et son CREMEUX mûres Facile
    Опубликовано: 4 года назад
  • 🎄”Орешки”- Самое Популярное Новогоднее Печенье!🌟 3 рецепта Песочного теста для Печенья “Орешки”🌰🌰🌰 18 часов назад
    🎄”Орешки”- Самое Популярное Новогоднее Печенье!🌟 3 рецепта Песочного теста для Печенья “Орешки”🌰🌰🌰
    Опубликовано: 18 часов назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make RHUBARB TART! 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make RHUBARB TART!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Martha Stewart's Mini Lemon Meringue Tartlets | Martha Bakes Recipes | Martha Stewart Living 3 года назад
    Martha Stewart's Mini Lemon Meringue Tartlets | Martha Bakes Recipes | Martha Stewart Living
    Опубликовано: 3 года назад
  • Букет из ЗЕФИРНЫХ ЦВЕТОВ ✔️ Новая насадка для зефира 1 год назад
    Букет из ЗЕФИРНЫХ ЦВЕТОВ ✔️ Новая насадка для зефира
    Опубликовано: 1 год назад
  • Мало кто знает этот трюк! С тех пор как я узнал об этом методе, я использую его каждый раз. 3 дня назад
    Мало кто знает этот трюк! С тех пор как я узнал об этом методе, я использую его каждый раз.
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Пирожное КАРТОШКА 🔥 Медовик с вишней и Дубайский шоколад 19 часов назад
    Пирожное КАРТОШКА 🔥 Медовик с вишней и Дубайский шоколад
    Опубликовано: 19 часов назад
  • Italian Meringue with Chef Dez 3 года назад
    Italian Meringue with Chef Dez
    Опубликовано: 3 года назад
  • Профессиональный пекарь научит вас готовить киш! 5 лет назад
    Профессиональный пекарь научит вас готовить киш!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • The Best Lemon Meringue Tart recipe | Incredible piping technique 4 года назад
    The Best Lemon Meringue Tart recipe | Incredible piping technique
    Опубликовано: 4 года назад
  • Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов 3 недели назад
    Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов
    Опубликовано: 3 недели назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5