У нас вы можете посмотреть бесплатно Why make wine in an Amphora? Fred of Domaine de l'Ecu answers. или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Wines made in Amphora are grabbing the attention of winemakers in many areas, and Fred Niger is diving in at Domaine de L'Ecu. Amphora are vessels made of clay, it gives a lot of potassium to the wine, it also is characterized for being easy to drink and good for digestion. The shape of the amphora is round, this makes the wine run in circles during the fermentation process. See all of our videos on Amphora and Kveri (qveri) : • Amphora and Qvevri in Winemaking Fred Niger one of the owners of Domaine de L,ecu talks about how and why he started using amphora as a method of making wine. Filmed on location at Rootstock Wine and Beer Bar in Chicago. Watch all the videos of Fred Niger: • Fred - Domaine de L'Ecu: Muscadet an... Connect with us on Facebook: https://www.facebook.com/askawinemake... Ask your question on Twitter: www.twitter.com/askawinemaker @askawinemaker. www.askawinemaker.com