• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Recipe: Chef Kevin's No-Churn Pralines & Cream Ice Cream скачать в хорошем качестве

Recipe: Chef Kevin's No-Churn Pralines & Cream Ice Cream 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Recipe: Chef Kevin's No-Churn Pralines & Cream Ice Cream
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Recipe: Chef Kevin's No-Churn Pralines & Cream Ice Cream в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Recipe: Chef Kevin's No-Churn Pralines & Cream Ice Cream или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Recipe: Chef Kevin's No-Churn Pralines & Cream Ice Cream в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Recipe: Chef Kevin's No-Churn Pralines & Cream Ice Cream

It's National Praline Day! So we're going to make some pralines, then turn them into ice cream. No-Churn Pralines & Cream Ice Cream Pralines 1/4 cup light brown sugar 1/2 cup white sugar 1/4 cup heavy cream 2 Tbsp. salted butter 1 cup pecans, chopped Ice cream 2 1/2 cups heavy cream 1-14oz. can sweetened condensed milk 1/2 tsp. vanilla extract 1/8 tsp. salt Lay a piece of parchment paper on a cutting board and set aside. Combine the brown sugar, white sugar, cream and butter in a heavy bottom pan or skillet with a wide bottom (10"-12" is best) over medium heat. Bring to a boil and cook for 3 minutes, stirring with a long handled wooden spoon. The sauce will be thick, bubbly, and smell like caramel. Stir pecans in with a wooden spoon and remove from heat. Stir an additional 1-2 minutes until candy starts to firm up into clumps. Quickly spread on parchment paper to cool. In the bowl of a stand mixer fitted with a whisk combine 2 1/2 cups cream, sweetened condensed milk, vanilla and salt. Whip on high for 2 minutes until the mixture is thick and the beater is leaving a ribbon pattern in the ice cream. Crumble the praline candy into the cream mixture and turn the mixer on low to stir it in. Pour ice cream into your favorite freezer container and freeze until solid. I fill two bread pans about half full and it takes 6 hours. The more shallow the container, the faster the ice cream will freeze. Serve with salted caramel sauce or hot fudge sauce as desired.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5