У нас вы можете посмотреть бесплатно Making the Toronto: Is it Better with American Rye or Canadian Rye? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Today we’ll be making the Canadian answer to the Manhattan: the Toronto cocktail. The main difference between the two is swapping sweet vermouth for Fernet Branca. We’ll also be comparing two different versions: one with the Canadian Lot 40 Dark Oak, and one with American Rittenhouse Rye. Specs will be the exact same, and they’ll both be garnished with an orange peel. 00:00 00:21 Ingredients 01:17 Skip Intro and the Toronto recipe 06:00 Lot 40 Dark Oak vs Rittenhouse Rye variation Toronto Cocktail Recipe -2 ounces dark rye - Lot 40 Dark Oak or Rittenhouse Rye -¼ ounce rich simple syrup -¼ ounce fernet branca -3 dashes angostura -1 dash orange bitters (alcohol based) -Garnish: orange peel / expressed or dropped in Rittenhouse Rye: https://heavenhilldistillery.com/ritt... Lot No. 40 Dark Oak: https://shop.jpwisers.com/products/lo...