• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Country Ham and Red Eye Gravy скачать в хорошем качестве

Country Ham and Red Eye Gravy 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Country Ham and Red Eye Gravy
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Country Ham and Red Eye Gravy в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Country Ham and Red Eye Gravy или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Country Ham and Red Eye Gravy в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Country Ham and Red Eye Gravy

Browned off country ham slices with a stout au jus. Materials List Country ham slices Vegetable Oil Chicken Broth ( unsalted or water) Pepper (if desired) Brewed Coffee Brown Sugar Butter Soak country ham in cool water for a hour or two, rinse well and pat dry. Make small slits along the edge of the ham so that the ham lays flat and cooks more evenly. Cut out bones to prevent drawing and curling. Brown ham well over medium heat in small amount of high heat oil several minutes on each side. Brown ham until a caramelized fond is built up on the bottom of the skillet. Reduce heat if pan begins smoking, otherwise the fond building up on the skillet may burn. Add additional oil and additional pieces of ham and continue process until all the ham has been cooked in the same skillet. Deglaze the pan with unsalted chicken broth or water, add coffee , pinch of brown sugar and pepper. Allow to simmer and ensure all fond has been removed from bottom of skillet. (Approximately 1/2 cup unsalted broth per two slices of ham. Few tablespoons of coffee per two slices. 1/4 teaspoon brown sugar per two slices. ) NOTE: Add tablespoon of coffee and taste. Add additional coffee if desired. The ratios of water/broth to coffee is totally up to individual taste. Basically the fond is the flavor of the sauce. The broth or water is the base of the sauce and the coffee adds a bit of bitter taste to the sauce. Adjust the ratios to your taste. Finish the sauce with some butter and black ground pepper if desired. Pour over ham on a biscuit or place in serving cup to dip.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5