У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make Smoked Lamb Ribs | Smoked Lamb Ribs Recipe | Steven Raichlen | Bradley Smoker или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this video, chef Steven Raichlen, author of the book "Project Smoke", and host of the TV show under the same name, shows us how to make some tasty smoked lamb ribs. Check out our food smoking blog for some creative recipes: https://bit.ly/2I1XtoU #BradleySmoker 0:00 Introduction 0:29 Preparation 0:57 Making the rub 2:47 Smoking time 3:39 Barbecue sauce 5:16 Serving 5:53 Tasting Ingredients: 4 racks of “Denver cut” lamb ribs (the ovine equivalent of a pork spare rib—each 1 to 1-1/2 pounds) For the rub: 1 tablespoon kosher salt 1 tablespoon cracked black peppercorns 1 tablespoon smoked paprika 1 tablespoon brown sugar 1 tablespoon unsweetened cocoa powder 1 cup cherry cola in a spray bottle for spraying Barbecue sauce: 1 cup cherry cola 1 cup ketchup 1/4 cup Worcestershire sauce 1/4 cup A-1 Steak Sauce 1 teaspoon liquid smoke 1/2 teaspoon onion powder 1/2 teaspoon garlic powder 1/2 teaspoon black pepper Find us: Website: https://www.bradleysmoker.com Facebook Page: @BradleySmokerFan / bradleysmokerfan Facebook Group: @BradleySmoker / bradleysmoker Instagram: @BradleySmoker / bradleysmoker Our products: CANADA: https://bit.ly/2TJNXJD USA: https://bit.ly/3oQGKWp