У нас вы можете посмотреть бесплатно 黄酒杂菜 Fried Mix Vegetables with Yellow Wine или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
下点黄酒来炒这道菜,真的不错吃的! 分量:3-4人份 需时:30 分钟 材料: 瘦肉 - 200克 (切片) 芥兰– 200克 云耳 - 1把/ 10克 红萝卜 - 10片 老姜 - 1块/ 50克 (洗净切片) 红葱头 - 3粒(去衣切片) 盐 - 1茶匙 黄酒(檽米酒)- 10汤匙/ 100毫升 水 - 3汤匙 麻油 - 1汤匙 油 – 2汤匙 准备功夫: 1. 洗净芥兰,去粗梗老皮,切短段 2. 把云耳浸软,去硬蒂,切小片 煮法: 1. 烧热锅,下姜片,煸香及炒去水分 2. 下麻油,油,搅匀 3. 下红葱头,爆香 4. 加入瘦肉片炒至金黄色 5. 下2汤匙黄酒,炒匀 6. 倒入红萝卜,云耳,芥兰,再炒至油亮色 7. 下水加盐,搅匀 8. 加入剩余的黄酒,炒匀煮沸 9. 熄火,上碟 It’s CNY so let’s groove with the yellow wine Portion: 3-4 pax Time required: 30 minutes Ingredients: 200g lean pork (slice it) 200g Chinese broccoli (kailan) 10g cloud ear fungus 10pc of carrot 50g old ginger root (wash and slice it) 3 shallot (peel off skin, sliced) 1 tsp salt 100ml yellow wine 3 tbsp water 1 tbsp sesame oil 2 tbsp oil Preparations: 1. Wash kailan, cut it 2. Soak cloud ear fungus in water, cut into small slices Steps: 1. Heat the wok, add in ginger slices, fry-dry it 2. Add in sesame oil, oil, stir evenly 3. Add in shallot and saute 4. Add in lean pork and fry until it turns golden brown 5. Add in 2 tbsp of yellow wine, fry evenly 6. Add in carrot, cloud ear fungus, kailan and fry until translucent 7. Add in water, salt, stir evenly 8. Add in the balance of yellow wine, bring it to boil 9. Turn off the gas, it’s done! #南洋风味家常菜单 #新年年菜 #nanyangkitchen Visit our website for more recipe: https://www.nanyangkitchen.co/ Like us on FB: / nanyangkitchen.co Follow us on IG: / nanyangkitchen.co Subscribe to our YT channel: / nanyangkitchen