У нас вы можете посмотреть бесплатно 10 DAYS Home brewing SAKE (doburoku) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Wondering how to make sake at home? That’s the simplified version, because it’s slightly more complicated: there are three fermentation periods where you add more koji and rice and keep the liquid at cooler and cooler temperatures. Basic 10 days sake recipe (approx 1500ML) Ingredients: 250g organic medium grain rice 1000-1100ml water 250g organic rice koji, 5g sake yeast and yeast nutrient Clear glass jar Cotton cloth and rubber band ✹If you made this recipe, snap a pic and hashtag it #fermenstation — We'd love to see your creations on Instagram! ✹Thumbs up and subscribe for more fermented recipe!!!! /////////////////////////////// Facebook/ / fermenstation.au Instagram/ / fermenstation.au Thank you very much for your support and smile. Eat live probiotics! Cheers! #guthealthy #fermenstation