У нас вы можете посмотреть бесплатно Pan-fried Nian Gao With Eggs или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Soft and chewy nian gao (sticky rice cake) is coated with a light and airy egg batter and pan-fried to perfection. A great way to use leftover nian gao from Chinese New Year. *INGREDIENTS 12 slices Nian Gao about 4 x 3 inch, 1/4 to 1/2-inch thick slice each Cooking oil *Egg batter: 15 gr rice flour (about 2 Tbsp) 8 gr cornstarch (about 1 Tbsp) ⅛ tsp salt ¼ tsp baking powder 1 large egg 2 tsp ice-cold water Please watch the video for the instructions. For written recipes & instructions visit: https://whattocooktoday.com/pan-fried...