У нас вы можете посмотреть бесплатно EASY BEEF CHORIZO MEXICAN CASSEROLE RECIPE или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Mexican rice: 4 cloves of garlic, minced Half white onion, diced 2 table spoons tomato paste 2 cups chicken stock 2 cups long grain white rice (Optional cumin/chili powder 1 table spoon) Toast rice in skillet with oil Once rice is golden add in onion, garlic & tomato paste Add two cups chicken stock reduce heat and cover for 18 minutes Beef Chorizo: In a skillet or cast iron pan, add 1lb beef or chorizo sausage Cook on medium high heat for 4-9 minutes Chorizo is down once browned and fat has reduced Don’t forget to add in poblano & bell pepper pepper Strain meat if desired Casserole: 11 x 9 casserole dish add: 2 cups rice 1 can of strained black beans Half pound of freshly shredded Monterey Jack cheese Half pound of Freshly shredded mild cheddar Add chorizo and finished top layer with additional cheese to form a top layer Preheat over to 350°F and bake for 30-45 minutes depending on how close your dish is to the heating element. Remove casserole and let stand for 10 minutes. Add layer of sour cream to the top and enjoy!! Thank you for viewing, don’t forget to subscribe.