• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Lemon Bar | Easy & Delicious! скачать в хорошем качестве

Lemon Bar | Easy & Delicious! 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Lemon Bar | Easy & Delicious!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Lemon Bar | Easy & Delicious! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Lemon Bar | Easy & Delicious! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Lemon Bar | Easy & Delicious! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Lemon Bar | Easy & Delicious!

★Online Classes★ For more online classes please visit: https://hanbitcho.com/course/ ▶Lemon Bar◀ Quantity: Square pan of 13.5cm x 13.5cm All ingredients need to be at room temp (approx. 20°C). ⊙Shortbread base⊙ Unsalted Butter 57g Sugar 20g Lemon Zest 1g Salt a pinch Cake flour 67g (it’s fine to use all-purpose flour) ① Lightly beat the butter and mix in the sugar, lemon zest and salt. ② Lightly cream the mixture followed by mixing the sifted cake flour. ③ Roll out the dough such that it forms 13.5cm x 13.5cm square and rest in the freezer for 30mins. ④ Place the dough inside the square pan (lined with parchment paper in advance) and bake it at 165°C for 15mins. ⑤ Let it cool down completely. ⊙Lemon filling⊙ Whole eggs 128g Sugar 128g Lemon zest 6~8g Salt a pinch Cake flour 35g (it’s fine to use all-purpose flour) Lemon Juice 80g ① Add whole eggs and sugar/lemon zest into a bowl and mix. ② Add 1 into sifted cake flour/salt and mix well until you don’t see any lumps. ③ Add the lemon juice and mix well. ④ Bake at 160°C for 22~24mins (pre-heat to 160°C) ==================== ★Shoppee★ Shop Name: Hanbit Cho Korean Bakeware ★My Ingredients★ Dark Couverture Chocolate: https://amzn.to/3nmcJxJ White Couverture Chocolate: https://amzn.to/3Gf8zQU Valhrona Cocoa Powder: https://amzn.to/3lPdvnc Snow Sugar: https://amzn.to/2Znp7p5 Ghirardelli Chocolate Sauce: https://amzn.to/3DNN1J5 ★My Equipments★ Oven: UNOX Bakerlux Shop.Pro Convection oven Handmixer: Luxel or Tornado Standmixer: KitchenAid 5 Qrt Bowl-Lift or Kenwood 7 Qrt (https://amzn.to/3hSMblB) Silicone Mat: Silpat(https://amzn.to/3CApmLt) or Silpat equivalent(https://amzn.to/3hUyZwG) Perforated Silicone Mat (Mesh): Silpat Hand Blender: Braun MQ 7035X (https://amzn.to/3nWy3Mj) Food Processor: Hanil (https://amzn.to/2XNxWYg) Stand Blender: Vitamix QuietOne (https://amzn.to/3nTtBxK) Infrared Thermometer: https://amzn.to/3hW52fS Leveling Bar: This is not the same levelling bar as the one I have used as I bought mine locally in Korea. However, this is the closest I could find: https://amzn.to/3zwAHu4 Zester: Microplane (https://amzn.to/3EGD9Ck) Whisk: Matfer --------------------------------------------------- ★Instagram★   / sugarlane.korea   ★Online Class★ https://sugarlane.kr #lemonbar #lemoncake #hanbitcho

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5