• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

تکنیک حرفه ای لمینت کروسان فرانسوی و رول کردن پارت 2 скачать в хорошем качестве

تکنیک حرفه ای لمینت کروسان فرانسوی و رول کردن پارت 2 5 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
تکنیک حرفه ای لمینت کروسان فرانسوی و رول کردن پارت 2
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: تکنیک حرفه ای لمینت کروسان فرانسوی و رول کردن پارت 2 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно تکنیک حرفه ای لمینت کروسان فرانسوی و رول کردن پارت 2 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон تکنیک حرفه ای لمینت کروسان فرانسوی و رول کردن پارت 2 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



تکنیک حرفه ای لمینت کروسان فرانسوی و رول کردن پارت 2

دماي خمير براي لمينت ٥ تا ٧ دماي كره ٧ تا ١٣ نرم باشه ولي نشكنه بين هر بار پهن كردن ٣٠تا ٤٠ دقيقه استراحت بر حسب سردي فريزر كه يخ نزنه اين مهمه خمير يخ نزنه اندازه هاي برش ١٠x٣٥ ٧x٣٥ ٨x٣٨ دماي پروف كردن رطوبت صد درصد دماي ٢٨ درجه به مدت ٣ ساعت تا ٤ ساعت دماي پخت به چند روش هست ١٧٥ درجه ١٨تا ٢٠ دقيقه ده دقيقه ١٨٠ درجه هشت دقيقه ١٧٠ مجموع ١٨ دقيقه حواستون باشه فر از قبل با دماي ٢٠٠ درجه گرم كنيد براي اگ واش يك تخم مرغ كامل يك زده ١٠ گرم خامه فرم گرفته يا تخم مرغ ٥٠ گرم شير ١٢ گرم اب ٥ گرم و نمك يك پينچ توجه داشته باشيد كه تمام مواد رو از صافي رد كنيد قبل استفاده

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5