• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Leistritz Extrusion Technology - Production of Texturized Vegetable Proteins скачать в хорошем качестве

Leistritz Extrusion Technology - Production of Texturized Vegetable Proteins 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Leistritz Extrusion Technology -  Production of Texturized Vegetable Proteins
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Leistritz Extrusion Technology - Production of Texturized Vegetable Proteins в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Leistritz Extrusion Technology - Production of Texturized Vegetable Proteins или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Leistritz Extrusion Technology - Production of Texturized Vegetable Proteins в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Leistritz Extrusion Technology - Production of Texturized Vegetable Proteins

Leistritz Extrusion Technology Food & Life Science Extrusion Production of Texturized Vegetable Proteins: Continuous extrusion process with HMMA (High Moisture Meat Analogues) HMMA (High Moisture Meat Analogues) based on fibers and proteins texturized vegetable proteins (TVPs) are of special importance for a sustainable food production because of their high flexibility in shape and taste design. Their production process requires an exact control of the temperature profile and gentle mixing for giving the product the wanted texture. Leistritz twin screw extruders are ideally suited for this task due to their special machine design. Cooking extrusion is a preferred process for producing plant-based proteins. We can change the molecular characteristics of a protein-water blend (in this example pea flour) by heating up and cooling down the blend, combined with a precisely determined energy input. The result is a texturized mixture with laminate structure which is very close to fibrous meat products as regards haptic and sensory qualities. The molecular-optimized blend is cooled down by a cooling nozzle; following processing steps will then yield several layers which form the fibers. • Vegan meat alternatives • Meat analogues • Plant-based proteins • TVPs Texturized Vegetable Proteins • Wet extrusion: Extrusion of HMMA (High Moisture Meat Analogues) • Cooking extrusion

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5