• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to make the best Classic Neapolitan Pizza dough by hand скачать в хорошем качестве

How to make the best Classic Neapolitan Pizza dough by hand 3 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to make the best Classic Neapolitan Pizza dough by hand
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to make the best Classic Neapolitan Pizza dough by hand в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make the best Classic Neapolitan Pizza dough by hand или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to make the best Classic Neapolitan Pizza dough by hand в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to make the best Classic Neapolitan Pizza dough by hand

Yo! Join me in my home kitchen and make a hand made Classic Neapolitan dough with me. As with my Commercial process it's all about the final dough temps to get things consistent. I'm always shooting for 23-24ºc. For this video I used: 1kg of Molino Dallagiovanna Napoletana 00 flour 620 grams or ml of Cold tap water at about 15ºc 1.6 grams of fresh yeast 30 grams of fine sea salt With a Room temp of about 18ºc this dough will be ready to bake in about 14 to 18 hours. Make it at 8pm and it’s ready for lunch the next day. Check the yeast table in the video for yeast levels depending on your fermentation time and room or fridge temps but remember the flour you use matters. Hope you enjoyed this one. links below.. Check out my full Food Truck dough recipe video here    • The Peddling Pizza Neapolitan dough recipe.   Want the dough tray, flour and other bits delivered to your door? Then check out https://warehousepizza.co.uk/product/... Instagram:   / peddlingpizzas   For all things Gozney ovens: https://tidd.ly/4fJvowR 5% off at Sunmix UK : https://www.pizzasolutions.co.uk/pedd... The camera I use: Insta 360 go 3s https://www.insta360.com/sal/go-3s?ut... Thermapen: https://thermapen.co.uk/thermapen-the... for everything else: https://linktr.ee/PeddlingPizza #Peddlingpizza #Gozney #pizzatruck

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5