 
                                У нас вы можете посмотреть бесплатно Tasting Hong Kong noodle chain Tam Jai’s new canned ‘zha jiang’ sauce или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
                        Если кнопки скачивания не
                            загрузились
                            НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
                        
                        Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
                        страницы. 
                        Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
                    
Subscribe to our YouTube channel for free here: https://sc.mp/subscribe-youtube Hong Kong noodle chain Tam Jai has released a canned version of its popular zha jiang sauce. The fried, fermented soy-based sauce is often mixed with meat and topped on rice or wheat noodles, but can also be eaten with rice and bread. Zha jiang sauce originates in China’s northern Shandong province, but Westerners have referred to it as “Beijing bolognese”. But how does the new canned version of Tam Jai’s sauce compare to what it serves at its restaurants? Support us: https://subscribe.scmp.com Follow us on: Website: https://www.scmp.com Facebook: / scmp Twitter: / scmpnews Instagram: / scmpnews Linkedin: / south-china-morning-post #scmp #ArtsCulture #Food