• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Make your chicken pan sauce like this скачать в хорошем качестве

Make your chicken pan sauce like this 6 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Make your chicken pan sauce like this
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Make your chicken pan sauce like this в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Make your chicken pan sauce like this или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Make your chicken pan sauce like this в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Make your chicken pan sauce like this

100g diced mushrooms 1 medium shallot 1 clove garlic 250ml dry white wine 150ml chicken stock Juice of 1/2 a lemon 50g cold butter Kosher salt Freshly ground black pepper 5g chives 3g tarragon 1. With the chicken sucs in the pan, add 25g of butter, followed up by the diced mushrooms. 2. Add a little salt and let the water cook off those mushrooms. 3. As they're starting to brown nicely, add in the shallot and garlic and cook until the onions are translucent. 4. Add in the wine and cook off some of the alcohol for about 5 minutes. 5. Next add in the chicken stock and allow to reduce by about half. Your spoon or spatula should leave a trace in the sauce. 6. Reduce the heat and add in the fresh finely cut herbs and the lemon juice. Cook for about a minute and turn off the heat. 7. Add in the remaining 25g of butter and keep stirring to emulsify. 8. Taste for seasoning and adjust as necessary. Options for herb combinations Thyme + Parsley: A classic and balanced pairing. Tarragon + Chive: Elegant and aromatic, great for French-inspired dishes. Rosemary + Parsley: Adds warmth and freshness.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5