• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Food Scientist Makes Artisanal 3 Musketeers | Reclaiming Chocolates and Confections скачать в хорошем качестве

Food Scientist Makes Artisanal 3 Musketeers | Reclaiming Chocolates and Confections 4 года назад

chocolate

tempering chocolate

three musketeers

homemade three musketeers

artisanal three musketeers

chocolates and confections

gourmet makes

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Food Scientist Makes Artisanal 3 Musketeers | Reclaiming Chocolates and Confections
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Food Scientist Makes Artisanal 3 Musketeers | Reclaiming Chocolates and Confections в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Food Scientist Makes Artisanal 3 Musketeers | Reclaiming Chocolates and Confections или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Food Scientist Makes Artisanal 3 Musketeers | Reclaiming Chocolates and Confections в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Food Scientist Makes Artisanal 3 Musketeers | Reclaiming Chocolates and Confections

In this video, I'm using Peter P. Greweling's "Soft Chocolate Nougat" formulation from his book Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner, 2nd Edition. Find the book here: https://www.amazon.com/Chocolates-Con... If this is your first time making nougat, I recommend increasing the ingredient amounts by 10% to account for potential yield loss. Ingredients: ► 90 g dark chocolate notes: I used Callebaut Recipe N° 811 54.5% cocoa. ► 30 g cocoa butter ► 50 g milk powder, ground to a fine powder ► 50 g cocoa powder notes: The recipe did not specify whether to use natural or dutch-processed cocoa powder. I used dutch-processed cocoa powder. ► 30 g Confectioners’ sugar ► 50 g egg whites ► 50 g glucose syrup notes: I used corn syrup. In the video at 05:59, I state "combine the egg whites and the 25 g of glucose syrup in the bowl of a stand mixer". I misspoke. It should be 50 g of glucose syrup as stated here. Apologies for this error. ► 540 g glucose syrup notes: I used corn syrup. ► 470 g sugar ► 130 g water ► 10 g vanilla extract ► Dark chocolate, melted and tempered, for precoating and dipping notes: I used Callebaut Recipe N° 811 54.5% cocoa. References: [1] Greweling, P. P. Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner, 2nd Edition [2] Dunkley, B. (Callebaut Chocolate). How to make hand-dipped chocolates.    • How to make hand-dipped chocolates   [3] Hartel, R. W., et al. Confectionery Science and Technology [4] Husband, T. The Sweet Science of Candymaking. https://www.acs.org/content/acs/en/ed... [5] Fellows, P. J. Food Processing Technology: Principles and Practice, 3rd Edition Instagram: @withtrialanderror ‪@CSaffitz‬ I know the "short" textured nougat in many mass-produced candy bars has frustrated you in the past. This video explains how to achieve that texture, if you're interested.

Comments
  • Food Scientist Makes Artisanal Cadbury Creme Eggs | Reclaiming Chocolates and Confections 3 года назад
    Food Scientist Makes Artisanal Cadbury Creme Eggs | Reclaiming Chocolates and Confections
    Опубликовано: 3 года назад
    28432
  • Food Scientist Makes Artisanal Butterfingers | Reclaiming Chocolates and Confections 3 года назад
    Food Scientist Makes Artisanal Butterfingers | Reclaiming Chocolates and Confections
    Опубликовано: 3 года назад
    24984
  • Изготовление конфет ручной работы из бороды дракона по-французски - магазин тайваньских сладостей 2 года назад
    Изготовление конфет ручной работы из бороды дракона по-французски - магазин тайваньских сладостей
    Опубликовано: 2 года назад
    1898152
  • Randy Makes 3 Musketeers 2 года назад
    Randy Makes 3 Musketeers
    Опубликовано: 2 года назад
    10588
  • Домашний молочный шоколад! 3 года назад
    Домашний молочный шоколад!
    Опубликовано: 3 года назад
    16635185
  • Food Scientist Makes Artisanal Ferrero Rocher | Reclaiming Chocolates and Confections 3 года назад
    Food Scientist Makes Artisanal Ferrero Rocher | Reclaiming Chocolates and Confections
    Опубликовано: 3 года назад
    6779
  • Андрей Мовчан: «Преимущество получают те, кто играет не по правилам» // «Скажи Гордеевой» 1 день назад
    Андрей Мовчан: «Преимущество получают те, кто играет не по правилам» // «Скажи Гордеевой»
    Опубликовано: 1 день назад
    247223
  • Making chocolate bon bons | Ariel View 3 года назад
    Making chocolate bon bons | Ariel View
    Опубликовано: 3 года назад
    45026
  • What is nougat, and why is it in every candy bar? 5 лет назад
    What is nougat, and why is it in every candy bar?
    Опубликовано: 5 лет назад
    4520950
  • How to Make 5 Handmade Chocolates | Handcrafted | Bon Appétit 2 года назад
    How to Make 5 Handmade Chocolates | Handcrafted | Bon Appétit
    Опубликовано: 2 года назад
    1254249

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5