• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Vegan Salted Caramel Pudding скачать в хорошем качестве

Vegan Salted Caramel Pudding 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Vegan Salted Caramel Pudding
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Vegan Salted Caramel Pudding в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Vegan Salted Caramel Pudding или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Vegan Salted Caramel Pudding в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Vegan Salted Caramel Pudding

Ingredients: 1 cup oat milk 3 tbsp sugar 1/4 tsp salt 2 tbsp cornflour 3/4 cup oat milk 1/2 tsp vanilla extract Recipe: 1. Combine 1/2 cup of the oat milk, sugar and 1/4 tsp of salt into a saucepan on high heat. Bring to a boil, then turn down the heat until it’s a high simmer. Continue to cook, stirring constantly throughout until it thickens slightly and becomes darker in colour. Mine takes about 12 minutes overall. 2. Take the pot off the heat and whisk in the cornflour until smooth, making sure there aren’t any lumps. Whisk in the remaining of oat milk and vanilla extract and place the pot on medium to high heat. 3. Make sure to stir regularly. The custard will start to form first on the bottom, when you notice this happening, give it a whisk to make sure the custard stays smooth. When it starts to thicken, turn down the heat to low. 4. Still stirring regularly, keep cooking until it’s a thick custard consistency. It takes about 5 minutes. 5. Tap the bottom to remove any air bubbles and pour the custard into 2 ramekins. Cover with cling wrap avoiding air bubbles on top as best as you can. Set aside until it has cooled slightly, then refrigerate for 3 hours. instagram:   / veganonemin   #vegan #pudding #caramel

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5