У нас вы можете посмотреть бесплатно The Basics for Safe Water Bath Canning или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
There is a lot of information available on canning but not all of it is research based. Improperly canned food can make you sick or worse. USDA through Cooperative Extension Services has research based, reliable and easy to follow instructions for safely preserving food. Cindy Schlenker Davies takes you through the steps to safely water bath can; jams and jellies, acid based pickles and salsas, fruit and tomatoes. For more information, see Guide E-307, "Home Canning of Vegetables": https://pubs.nmsu.edu/_e/E307/