У нас вы можете посмотреть бесплатно அல்வா மாதிரி கேசரி, புசு புசுன்னு உளுந்து வடை, சேமியா புலாவ், சாம்பார் | Snacks Combo | Rava Kesari или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Welcome to Vigha Samayal!!!! Ingredients : RAVA KESARI ( Preparation time - 10 mins.) Rava / Sooji - 1 cup ( 200g ) Water - 3 cups Sugar - 1 & 1/4 cup ( 250g ) Kesari Colour - optional Ghee - 75ml Cashews - as required cardamom powder - 1/4 tsp SEMIYA PULAO (Preparation time - 15 mins.) Semiya / Vermicelli - 2 & 1/4 cups ( 180g ) Ghee - 1 & 1/2 tbsp ( for roasting semiya ) water - 2 & 1/2 cup Oil - 2 tbsp Ghee - 1 tbsp Cinnamon sticks - 3 no. Cloves - 3 no. Kalpasi - few Cashews - as required Onion - 1/2 cup ( 1 medium sized ) Green chillies - 3 Turmeric powder - 1/4 tsp Carrot & beans ( chopped ) - 1 cup Green peas - 1/4 cup Ginger garlic paste - 1 tbsp Garam masala - 1 tsp Rock salt - 3/4 tbsp Tomato - 1 ULUNDHU VADAI ( Preparation time - 15 mins. ) Urad dal - 1 & 1/2 cup ( 300g ) Raw rice - 3 tbsp (Soaking time of urad dal & rice - 1 hour Grinding time for vada batter - 12 to 15 mins.) Water - 1 cup Salt - 3/4 tbsp Onion - 1 ( chopped ) Green chillies - 3 ( chopped ) Pepper - 1/4 tsp Asafoetida - 1/4 tsp Curry leaves & Coriander leaves - few #ravakesarirecipe #ravakesari #eveningsnacksrecipe #trending #tips #meduvada #semiyapulao #semiya #vighasamayal #cooking #sambar #vadai How to make rava kesari in tamil | Secrets of rava kesari | Semiya pulao | Medu Vadai | Vadai recipe in tamil | Sambar recipe in tamil | Instant Sambar | Rava kesari | Ulunthu vadai in tamil | Semiya recipes in tamil | How to make vadai | trending | Tips | Vigha Samayal 0:36 - Soaking of Urad dal 1:15 - Preparation of Rava kesari 4:30 - Making of Semiya Pulao 9:29 - Grinding of vadai batter 10:51 - Making of ulunthu Vadai 12:39 - Serving and plating