• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How Chef Atsushi Kono Makes Chicken Skewers From Wings to Testicles — Smoke Point скачать в хорошем качестве

How Chef Atsushi Kono Makes Chicken Skewers From Wings to Testicles — Smoke Point 2 years ago

kono

new york city

new york city restaurants

nyc

nyc restaurants

yakitori

yakitori omakase

omakase

kono yakitori

chef atsushi kono

new york city food

best nyc food

best new york city restaurants

japanese food

nyc japanese

nyc japanese food

japanese yakitori

eater

eater.com

food

restaurant

dining

dish

foodie

chef

food show

smoke point

eater smoke point

chicken

chicken skewers

grilled chicken

grilled chicken skewers

yakitori chicken

yakitori sauce

sauce

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How Chef Atsushi Kono Makes Chicken Skewers From Wings to Testicles  — Smoke Point
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How Chef Atsushi Kono Makes Chicken Skewers From Wings to Testicles — Smoke Point в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How Chef Atsushi Kono Makes Chicken Skewers From Wings to Testicles — Smoke Point или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How Chef Atsushi Kono Makes Chicken Skewers From Wings to Testicles — Smoke Point в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How Chef Atsushi Kono Makes Chicken Skewers From Wings to Testicles — Smoke Point

At NYC’s Kono, chef Atsushi Kono serves a 16-course yakitori menu featuring a rotating variety of charcoal-grilled chicken skewers. The skewers include chicken knee, chicken crown, ovary, and more. For more food and restaurant news, sign up for our newsletters: https://trib.al/wqZ0q3s Credits: Producer: Connor Reid Directors: Murilo Ferreira, Carla Francescutti Camera: Murilo Ferreira, Carla Francescutti Editor: Howie Burbidge Executive Producer: Stephen Pelletteri Development Producer: Ian Stroud Supervising Producer: Stefania Orrù Audience Development: Terri Ciccone, Frances Dumlao, Avery Dalal ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- For more episodes of 'Smoke Point,' click here: https://trib.al/HajZBeo Eater is the go-to resource for food and restaurant obsessives with hundreds of episodes and new series, featuring exclusive access to dining around the world, rich culture, immersive experiences, and authoritative experts. Binge it, watch it, crave it. Subscribe to our YouTube Channel now! http://goo.gl/hGwtF0

Comments
  • 14 Seats, 16 Courses, 1 Chef: A Day With The Yakitori Master at Kono | On The Line | Bon Appétit 2 years ago
    14 Seats, 16 Courses, 1 Chef: A Day With The Yakitori Master at Kono | On The Line | Bon Appétit
    Опубликовано: 2 years ago
    1455987
  • How a Master Chef Runs the Only Two Michelin-Starred Mexican Restaurant in America — Mise En Place 3 years ago
    How a Master Chef Runs the Only Two Michelin-Starred Mexican Restaurant in America — Mise En Place
    Опубликовано: 3 years ago
    3068088
  • Chicken Breakdown For Yakitori 2 years ago
    Chicken Breakdown For Yakitori
    Опубликовано: 2 years ago
    25469
  • How Yakitori Master Atsushi Kono Makes 13 Skewers Out of One Chicken — Prime Time 6 years ago
    How Yakitori Master Atsushi Kono Makes 13 Skewers Out of One Chicken — Prime Time
    Опубликовано: 6 years ago
    1722086
  • Ultimate Grilling & Barbecue Guide: Tips, Tricks & Recipes 1 year ago
    Ultimate Grilling & Barbecue Guide: Tips, Tricks & Recipes
    Опубликовано: 1 year ago
    602480
  • How a Master Chef Built a Michelin-Starred Italian Restaurant in New York City — Mise En Place 3 years ago
    How a Master Chef Built a Michelin-Starred Italian Restaurant in New York City — Mise En Place
    Опубликовано: 3 years ago
    5675068
  • How a Master Chef Runs one of NYC's Best Vietnamese Restaurants — Mise En Place 3 years ago
    How a Master Chef Runs one of NYC's Best Vietnamese Restaurants — Mise En Place
    Опубликовано: 3 years ago
    3237943
  • A Day with the Sous Chef at One of America's Most Influential Restaurants | Bon Appétit 2 years ago
    A Day with the Sous Chef at One of America's Most Influential Restaurants | Bon Appétit
    Опубликовано: 2 years ago
    1575758
  • How a Popular Virginia Bakery Makes Hundreds Of Pastries a Day Using Wood Fire – Smoke Point 2 years ago
    How a Popular Virginia Bakery Makes Hundreds Of Pastries a Day Using Wood Fire – Smoke Point
    Опубликовано: 2 years ago
    798802
  • How Chef Matt Bernero Runs an Iconic British Steakhouse in New York City — Clocking In 3 years ago
    How Chef Matt Bernero Runs an Iconic British Steakhouse in New York City — Clocking In
    Опубликовано: 3 years ago
    9352078

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS