У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Cook Spicy Pinangat - Bicol Recipe [ Tinuktok Dubai Version ] | Super Spicy! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This Pinangat dish is a Bicolano recipe, which is a blend of taro or gabi leaves (since taro leaves are not available in my place, I used banana leaves as an alternative), chili, minced chicken (you can use any meat or seafood meats like pork, beef, crab or shrimp), shredded coconut, young coconut meat and coconut milk wrapped in taro or gabi leaves and tied securely with banana or coconut leaf. So easy to cook, yet a yummy Filipino food recipe! 😋 God bless you all! Don't forget to like, comment, click the bell icon, and subscribe to my youtube channel! #pinangatrecipe #howtocookpinangat #bicolrecipe