• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Ragù Bolognese is Easy, Actually | Kenji's Cooking Show скачать в хорошем качестве

Ragù Bolognese is Easy, Actually | Kenji's Cooking Show 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Ragù Bolognese is Easy, Actually | Kenji's Cooking Show
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Ragù Bolognese is Easy, Actually | Kenji's Cooking Show в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Ragù Bolognese is Easy, Actually | Kenji's Cooking Show или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Ragù Bolognese is Easy, Actually | Kenji's Cooking Show в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Ragù Bolognese is Easy, Actually | Kenji's Cooking Show

Donate to No Kid Hungry here: https://p2p.onecause.com/livestreamfo... Find my books, including The Food Lab and my upcoming book The Wok here: https://www.kenjilopezalt.com/ Here's a very basic recipe that is more or less what I did in the video: A glug of extra-virgin olive oil 4-6 ounces (120-160g) finely diced pancetta or salt pork 1/2 pound (225g) each of ground beef, lamb, and pork (you can use all beef instead of beef and lamb, or a mix of beef, veal, and pork) Salt and pepper 1 large onion, minced 2 large ribs of celery, minced 1 large carrot, minced 4-5 cloves of fresh garlic, smashed and minced Handful of minced fresh parsley and sage (optional, you can also use a bundle of rosemary or thyme) 1/4 cup (50g) tomato paste 1 cup dry wine (white or red is fine) 2 cups chicken stock (if using store-bought stock, sprinkle it with a couple tablespoons of gelatin and set it aside until the gelatin is hydrated before using it) 1 cup milk To finish: Fresh minced parsley and/or basil, freshly grated Parmigiano-Reggiano, and some more extra-virgin olive oil 1. Heat the oil in a wide straight-sided sauté pan or Dutch oven over medium-high heat until shimmering. Add the pancetta and cook, stirring occasoinally, until it's well-browned and the fat has mostly rendered off, a few minutes. Add the meat, season lightly with salt and pepper, and cook, breaking it up with a spoon, until it's pretty well-browned as well, 7 minutes or so. 2. Add the onion, celery, carrot, and garlic and cook, stirring, until the vegetables are softened but not browned, about 5 minutes. Add the minced parsley and/or sage (or the bundle of rosemary or thyme) and the tomato paste and cook, stirring, until fragrant. There should be a large amount of browned solids on the bottom of the pan by now. 3. Add the wine and cook, scraping up the browned bits with a wooden spoon. Continue cooking until sauce is thick and the wine has fully reduced. Add the stock and milk and stir to combine. 4. Bring to a boil, then reduce heat until the sauce is at the barest simmer. Cook, stirring now and then, until the sauce is rich and thick and emulsified. Fat may break out as it cooks and form a reddish slick on top. This is OK, just keep cooking and that fat will eventually get re-emulsified into the sauce. 5. To serve, cook up some good fresh pasta (tagliatelle is traditional) or a hearty bronze-cut dry pasta such as rigatoni just until al dente (typically 10% or so less than package directions) in water that is about as salty as your tears. Transfer the cooked pasta to a large skillet and spoon some of the ragu on top of it. Add some minced parsley and/or basil, some freshly grated cheese, a drizzle of olive oil, and a big splash of the pasta cooking-water. Cook over high heat, tossing constantly, until the sauce is creamy and coast the pasta (add more pasta water as necessary if it looks dry or if the fat breaks out). Serve right away. Here is the much more intense version of Ragù Bolognese that I reference in the video. It is similar to the recipe that appears in my book, The Food Lab: https://www.seriouseats.com/the-best-... And here is a video showing that recipe:    • How to Make Ragù Bolognese (Northern Itali...   And here is Niki Achitoff-Gray's fresh pasta recipe. I personally use a little less egg in my own fresh pasta, as I prefer working with a firmer dough: https://www.seriouseats.com/fresh-egg...

Comments
  • Как приготовить салат Нисуаз | Кулинарное шоу Кэндзи 3 года назад
    Как приготовить салат Нисуаз | Кулинарное шоу Кэндзи
    Опубликовано: 3 года назад
  • Действительно вкусное рагу из говядины | Кулинарное шоу Кэндзи 3 года назад
    Действительно вкусное рагу из говядины | Кулинарное шоу Кэндзи
    Опубликовано: 3 года назад
  • Лучший способ запечь индейку 10 часов назад
    Лучший способ запечь индейку
    Опубликовано: 10 часов назад
  • Amazing Turkish Restaurant! 20 Turkish Flavors Cooked Daily 13 часов назад
    Amazing Turkish Restaurant! 20 Turkish Flavors Cooked Daily
    Опубликовано: 13 часов назад
  • В интернет выложили фото и вывели лжецов на чистую воду. Ничего, недолго осталось 10 часов назад
    В интернет выложили фото и вывели лжецов на чистую воду. Ничего, недолго осталось
    Опубликовано: 10 часов назад
  • 30-Minute POV Meal: Gambas al Ajillo, Pa Amb Tomaquet, and Broccolini with Chorizo 5 лет назад
    30-Minute POV Meal: Gambas al Ajillo, Pa Amb Tomaquet, and Broccolini with Chorizo
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Украине нечем остановить прорыв ВС РФ на ЮГЕ! Опасность деблокады ВСУ на СЕВЕРЕ! 13 ноября 2025 13 часов назад
    Украине нечем остановить прорыв ВС РФ на ЮГЕ! Опасность деблокады ВСУ на СЕВЕРЕ! 13 ноября 2025
    Опубликовано: 13 часов назад
  • ОРЕШКИН: 15 часов назад
    ОРЕШКИН: "Облавы начались, но..". Кого ловят в РФ, что нужно Кремлю, Песков выдал это, где ЛАВРОВ
    Опубликовано: 15 часов назад
  • Афганистан при талибах | Что с ним — и с ними — не так (English subtitles) 13 часов назад
    Афганистан при талибах | Что с ним — и с ними — не так (English subtitles)
    Опубликовано: 13 часов назад
  • Ropa Vieja/Carne Desmechada (кубинская/колумбийская говядина, измельченная) | Кулинарное шоу Кенджи 3 года назад
    Ropa Vieja/Carne Desmechada (кубинская/колумбийская говядина, измельченная) | Кулинарное шоу Кенджи
    Опубликовано: 3 года назад
  • How a Master Italian Chef Makes Ragu | Made to Order | Bon Appétit 10 месяцев назад
    How a Master Italian Chef Makes Ragu | Made to Order | Bon Appétit
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • ⚡️ФИЛИППЕНКО: Всплыло! Путин ПОЛУЧИЛ ЖУТКОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ по Трампу. Это вскроется СКОРО. США замерли 14 часов назад
    ⚡️ФИЛИППЕНКО: Всплыло! Путин ПОЛУЧИЛ ЖУТКОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ по Трампу. Это вскроется СКОРО. США замерли
    Опубликовано: 14 часов назад
  • Как готовить на стальной сковороде? Как выбрать, как ухаживать? 9 месяцев назад
    Как готовить на стальной сковороде? Как выбрать, как ухаживать?
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Как приготовить классическую пасту карбонара | Кулинарное шоу Кэндзи 5 лет назад
    Как приготовить классическую пасту карбонара | Кулинарное шоу Кэндзи
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Как приготовить тонкацу (японские свиные отбивные) | Кулинарное шоу Кэндзи 1 год назад
    Как приготовить тонкацу (японские свиные отбивные) | Кулинарное шоу Кэндзи
    Опубликовано: 1 год назад
  • Обтекаемый мясной рулет | Кулинарное шоу Кэндзи 1 год назад
    Обтекаемый мясной рулет | Кулинарное шоу Кэндзи
    Опубликовано: 1 год назад
  • Chiles Rellenos (Mexican Fried Stuffed Chiles) | Kenji's Cooking Show 4 года назад
    Chiles Rellenos (Mexican Fried Stuffed Chiles) | Kenji's Cooking Show
    Опубликовано: 4 года назад
  • Деревенские Мини-Пироги — Говядина И Овощи Из Сельской Печи 🥕🥩 7 дней назад
    Деревенские Мини-Пироги — Говядина И Овощи Из Сельской Печи 🥕🥩
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Блюдо из картофеля, за которое все будут спорить в этот День благодарения | J. Kenji López-Alt | ... 6 дней назад
    Блюдо из картофеля, за которое все будут спорить в этот День благодарения | J. Kenji López-Alt | ...
    Опубликовано: 6 дней назад
  • 15-минутное чили в будни | Кулинарное шоу Кэндзи 2 года назад
    15-минутное чили в будни | Кулинарное шоу Кэндзи
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5