У нас вы можете посмотреть бесплатно Trendy Cream Tart with Fresh Flowers and Fruits или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How to make this beautiful trendy cream cake with fresh flowers and fruits. All recepies in english are in the video Rezepte auf Deutsch hier in der Beschreibung/Рецепти на български тук в описанието DE Biskuitboden für Rollen Zutaten 3 Eier 1 Eigelb 75g Zucker 1Pck. Vanillin 75g Weizenmehl 15g Speisestärke 1/2 gestr. TL Backpulver Zubereitung Backofen vorheizen auf 180°C. Eier und Eigelb mit Handrührgerät mit Rührbesen auf höchste Stufe in 1 Minute schaumig schlagen. Zucker und Vanille mischen, in 1 Minute unter Rühren einstreuen, noch etwa 2 Minuten weiter schlagen. Mehl mit Speisestärke und Backpulver mischen, auf die Eiercreme geben und kurz auf niedrigster Stufe unterrühren. Den Teig auf ein Backblech (23x37cm, gefettet und mit Backpapier) geben, verstreichen und ca 8-10 Minuten backen. Nach dem Backen Gebäckrand mit einem Messer von Blech lösen und auf ein mit Zucker bestreutes Backpapier stürzen, mitgebackenes Backpapier vorsichtig abziehen und erkalten lassen. Baiser Plätzchen 2 Eiweiße 150g Zucker 1TL Essig Steifschlagen, auf Backpapier spritzen. Backoffen 10min auf 240° C vorheizen, ausschalfen, DANN den Blech mit den Baiser reintun. Nur trocken, NICHT backen! Nach ca. 15-20 min testen, ob die Baiser trocken sind und sich gut von Backpapier trennen. Wenn ja, rausnehmen. Himbeergelee 230g Himbeeren (entfroren und abgetropft) 400g Zucker Maskarpone Creme 1kg Maskarpone 200g Zucker Himbeergelee (aus 230g Himbeeren udn 400g Zucker) 400g Schlagsahne BG Блат за рула Продукти 3 яйца 1 жълтък 75гр захар 1 ванилия 75гр брашно 15гр нишисте 1/2 равна чл. бакпулвер Начин на приготвяне Загрейте фурната на 180 градуса. Разбийте яйцата и жълтъка с миксер на най-високата му скорост за около 1 минута. Прибавете постепенно и ванилията и захарта като продължавате да разбивате с миксера за около 2 минути. Смесете брашното, нишистето и бакпулвера и ги прибавете бавно и постепенно към яйчната смес като развивате на ниска скорост. Изсипете тестото в правоъгълна тава с размери 23х37см, която сте намаслили и покрили с хартия за печене, изравнете добре тестото и печете блата за около 8 до 10 минути. Извадете от фурната и обърнете върху друго парче хартия за печене поръсено със захар. Отлепете внимателно хартията за печене, с която сте пекли блата. Оставете да изстине. Целувки 2 белтъка 150гр захар 1чл. оцет Разбийте до сгъстяване, шприцовайте върхи хартия за печене. Загрейте фурната за 10мин на 240° C, изключете я и ТОГАВА сложете целувките вътре да изсъхнат. НЕ печете! След около 15/20мин проверете дали са изсъхнали и се отлепят лесно от хартията. Малиново желе 230гр малини (отмразени и изцедени) 400гр захар Маскарпоне крем 1кг маскарпоне 200г захар малиново желе (от 230г малини и 400гр захар) 400гр сметана